Geweldig 8,7
op basis van 841 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 841 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,7
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

YOUNGHOON van Zuid-Korea
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
fantastic stay
First time in macau. Had woderful stay at there. Nice room condition(esp. Bathroom), kind staff, good room service and so on... i wanna stay there again if i can.
Beoordeeld 17 augustus 2016

Ferdian van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Superior King
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Grand is grand
Got upgraded to a higher level room (literally & in terms of room quality and size). Fantastic view, great location within walking distance to most attractions (but is probably the case with other hotels). Arriving from HongKong, the room is probably at least twice as big.
Beoordeeld 12 augustus 2016

ha van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Superior King
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
GOOD
GOOD
Beoordeeld 08 augustus 2016

Siew van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Superior King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent!
Really enjoyed my stay, got upgraded to corner room with excellent view of Macau. Besides, staffs are very helpful and friendly and hotel is very well located. No need for any public transport for the main tourist attactions.
Beoordeeld 02 augustus 2016

Brian van Singapore
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Lobby
Need more sitting area at the lobby
Beoordeeld 30 juli 2016

SUNNY van India
Gezin met jonge kinderen
Superior Uitzicht op meer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Quite good
Ok
Beoordeeld 28 juli 2016

Tanny van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Superior King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 25 juli 2016

LO van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Relax and Food
Very nice restraurants
Beoordeeld 20 juli 2016

Hon van Hong Kong
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Grand Lisboa is one of the best hotels I have have stayed in around the world. They deserve excellen
The staff is very courteous. The check in lady ( Aeris) was very cheerful and helpful. Made my day. Good hotel training.
Beoordeeld 12 juli 2016

POOI van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior King
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Convenient location
Nice hotel with good restaurant in the hotel.
Beoordeeld 11 juli 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: