Terug naar hotelinformatie

Goed 7,4
op basis van 3957 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3957 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,8
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,5

LILIN C. van Taiwan
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 19 juli 2016

LILIN C. van Taiwan
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 15 juli 2016

So S. van Hong Kong
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2015
Quite good
-
Beoordeeld 06 juli 2016

Xi S. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2016
fantastic service and helpful staff
on business trip, book for overnight transit, it has buggy in airport to hotel
Beoordeeld 02 juli 2016

Yash K. van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
decent price for macau
about a HK$30-40 dollar cab ride away from the major hotels like Hard Rock, Venentian. But for the price, its worth it. Staff were very helpful and spoke good English. Didnt have a chance to check out the facilities.
Beoordeeld 29 juni 2016

Kai L. van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Excellent location and clean room
Very good location and clean room. Good view for horse lovers!
Beoordeeld 28 juni 2016

Ng S. van Hong Kong
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Avaerage
Not too bad location and the hotel lobby is noisy packed with tourists all the time.
Beoordeeld 25 juni 2016

Kate C. van Macau
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2016
6th Anniversary & Empty pool
Nothing's better than having the whole pool to yourself! Not to mention it being the only deep pool I've ever seen in hotels.
Beoordeeld 22 juni 2016

CHIN W. van Taiwan
Groepen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Just for a stay. Nothing more expectation
We booked this as galaxy hotel is full. The room is clean and comfortable. But shuttle bus only to the ferry per hour is not convenient at all. Hard to get a taxi here. The staff is the worst. We asked for the the plug transfer and they said they are out of it yet he was carrying one on his hands. They refuse to offer use 2 more bottles of waters. Very unprofessional, poor, and rude service. Room service food is good but the servant is terrible with a poker face and rude attitude.
Beoordeeld 14 juni 2016

Kelly L. van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
location not bad
location not bad, just the interior of unit bit old
Beoordeeld 07 juni 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: