Aangenaam 6,3
op basis van 1914 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1914 beoordelingen
  • Hygiëne 6,2
  • Faciliteiten 6,1
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,2
  • Service 6,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,1
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Bee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
A bit far
Because my venue is near TAIPA The Venetian, so is a bit far for me to travel from here, if you planning to travel just around the old place is very convenience, just a couple of block you can walk through the landmark of Macau.
Beoordeeld 22 augustus 2016

miranda van Indonesië
Individuele reizigers
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good
it's very convenient and near to Ruin St Paul. The room quite big and clean. Staff very welcome to guest.
Beoordeeld 22 augustus 2016

keumsoon van Zuid-Korea
(Echt)paren
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
soso
The sheets are dirty. Put the towel on the seat.zzz...
Beoordeeld 21 augustus 2016

SUEN van Hong Kong
Individuele reizigers
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
travel
n/a
Beoordeeld 08 augustus 2016

Karen van Filipijnen
Individuele reizigers
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good Location
The location of the hotel is very strategic. The Ruins of St Paul is just a 5min walk then keep on walking you reach senado square. It's pretty much in the center of Macau. Good value for money, but do not expect luxury. The rooms are clean but hope they could provide a hair dryer next time. Also, it would be better if their receptionist can communicate a bit in english but despite that, they are nice and tries hard to understand what the guest is saying. I would recommend this hotel especially for solo traveller as the location is so convenient and the bus stops are easily accessible.
Beoordeeld 06 augustus 2016

Katrina van Filipijnen
Individuele reizigers
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Location location
I only chose this hotel as this is near to the places i'd like to visit. Everything seems like walking distance. 5mins walk to san lazaro church. 10mins walk to st paul's ruins and so on.
Beoordeeld 04 augustus 2016

Nicaelle van Filipijnen
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
.
.
Beoordeeld 02 augustus 2016

yee van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
It's a nice place with reasonable price and convenient location where out of the crowd.👍
Nice stay!
Beoordeeld 28 juli 2016

Sheng van Maleisië
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Dirty
Very dirty.
Beoordeeld 27 juli 2016

Tienen van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great
Room may smell a little but overall stay was good
Beoordeeld 24 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: