Geweldig 8,2
op basis van 7936 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 7936 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Hendrata van Indonesië
(Echt)paren
East Wing 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
I'll stay again in the same hotel in coming visit
It's nice antiq hotel
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

GOH van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
Excellant hotel
Excellant hotel! Beautiful room and we like the casino.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Athul van India
(Echt)paren
East Wing Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good Hotel With a Awsum Casino
So We stayed in lisboa hotel for two nights and the place is good though a little old. The casino in grand lisboa is pretty good. Its right across the road however there is an overpass from the inside of lisboa hotel directly to grand lisboa. The rooms are neat and spacious however a little old. The view from the window is spectacular. There is a jacuzzi in the bathroom and the hotel provides tooth brush, shaving kit and combs.The mini bar is free and is refilled every day. Towels and bed sheets are changed everyday. The swimming pool is small though well maintained. As for location everybody knows were lisboa is so u wont have an issue finding it. Its the main point in macau peninsula. Other casinos such as sands, mgm are walkable from lisboa. If u wana travel to cotai and taipa u have buses all the time right from the front of lisboa. Late check out was permitted to us and we checked out around 2pm.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
(Echt)paren
East Wing 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location
We have been staying this hotel many times when we visit Macau. This time we got a super upgrade to the Royal tower which room double the size we booked. Room was very comfortable with jacuzzi tub and Hermes toiletries and sea salt. Thumbs up for the staffs!
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Good location and well accessible
The furniture is a bit old, the room is considered small for the price you are paying and sometimes they don't vacuum the carpet
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

VERON van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2015
Room was big and clean
Room here very big and clean. Staff very friendly too.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katrina van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
Bus
There are very few buses and they are not on time.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HSIN-TE van Taiwan
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
GOOD
Good
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mun van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
Stay at Lisboa Hotel Macau
Gotten an upgrade when checked in, wonderful as all beverages in the room FOC and very spacious with jazzuzi in the room wow
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choon van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Holiday
excllent
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: