Geweldig 8,5
op basis van 264 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 264 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Li van Hong Kong
(Echt)paar
Suite
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice Hotel
I hope to stay longer in this Hotel.
Beoordeeld 29 maart 2016

Sau van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Suite
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Romantic
Comfortable and superb room.
Beoordeeld 27 maart 2016

Chun van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Familiekamer met Extra Bed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
So far so good
Overall, not the best but good enough.
Beoordeeld 13 februari 2016

Ya van China
Individuele reiziger
Suite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Different face of Macau
The whole design, the location and the service.
The whole decoration is very attached to the theme, making me feel myself a princess in castle. The location of the hotel is perfect, escapeing from the crowds. I enjoyed very much the seaside walking with my friend after dinner to hotel.
Beoordeeld 27 december 2015

Then van Hong Kong
(Echt)paar
Suite
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
VIP
quiet, lovely, comfortable
crew form hotel are very nice, make me feel vip in this hotel.
Beoordeeld 05 oktober 2015

Terry van Hong Kong
(Echt)paar
Suite met Havenzicht
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Service supports in a decent hotel
quiet environment for relaxing, excellent facilities and setting in the room
swimming pool not really good for kids Weak wifi signal Unfriendly 24-hour advance notice for car pickup and delivery service
Beoordeeld 03 augustus 2015

Kevin van Hong Kong
(Echt)paar
Suite met Havenzicht
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Awesome place!
Comfort, steam room, pool
Relaxing!
Beoordeeld 03 augustus 2015

Sarah van Australië
(Echt)paar
Suite met Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Diamond in the rough
Amazing bath, delicious meals and great service
Our stay was delightful. The hotel is well refected in the online site, with well appointed spacious suites. Added touches included a complementary mini bar for non alcoholic drinks and good quality bathing products. Highly recommended
Beoordeeld 09 juli 2015

Peter van Hong Kong
(Echt)paar
Suite met Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Privacy
Privacy, good food, location
Beoordeeld 14 juni 2015

Dirk van Singapore
(Echt)paar
Suite met Havenzicht
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Staycation for non-Gamblers
Heritage, Spacious Suites, ease of access to old town
We did not regret having chosen this place. The Suites are huge, and very modern. At the same time, the heritage of the place has been left intact. Dinner was nice although not as fantastic as some have described it here. Breakfast was disappointing: very limited choice, staff not forthcoming at all (maybe due to language limitations); no Mocca, but also not mentioned that they have Chocolate. Although some distance away from town, very easy to get there by bus.
Beoordeeld 23 mei 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: