Zeer goed 7,7
op basis van 1607 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1607 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

shing van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
很喜欢
服务员态度很好 房间很大 很干净 下次到澳门还会选择
Beoordeeld 12 juni 2016

xiao van China
Gezin met oudere kinderen
Familiekamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
Ik verbleef één nacht in mei 2016
很好
房间干净,卫生间宽敞,周边环境也很安静,工作人员都超级nice,特别是帮我check in 的前台帅哥。只是我明明订的是三人间,去了才告知只有双人间,不过床够大,够四个人睡,但我还是更喜欢一个人睡一张床。
Beoordeeld 01 juni 2016

xi van China
Individuele reiziger
Familiekamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
Ik verbleef één nacht in mei 2016
会再次入住
交通便利,设施齐备,服务也不错,满意
Beoordeeld 16 mei 2016

jing van China
Individuele reiziger
Familiekamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
超干净
酒店很干净,连严重洁癖的妈妈也很满意。服务也很不错 礼貌 热情 。入店直接shengji了高级房。酒店地理位置一般。离八佰伴走路要20分钟。离大三巴也有点远 步行约30分钟。但是酒店门口就是的士点。打车非常方便。房间隔音超好 而且房间很大 对房间要求高的真的可以选这里。性价比很高
Beoordeeld 11 mei 2016

jian van China
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in februari 2016
环境、交通和服务态度很好,赞一个
交通便利,安静,服务态度好
Beoordeeld 22 februari 2016

yufeng van China
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
非常满意
真得不错,交通方便,房间干净整洁,酒店门口就是公交车站。下次还住这里
Beoordeeld 25 januari 2016

Fan van China
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in februari 2015
凑合
凑合
凑合
Beoordeeld 10 januari 2016

Man van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2015
很不错
礼貌地点干净
Beoordeeld 22 december 2015

Zhiqiang van China
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2015
这家酒店值得推荐
服务,卫生,口岸
住了三个晚上,感觉还不够,非常舒服,大床大浴缸,每天玩累了回酒店泡泡,没有娱乐场所,酒店非常安静,虽然要的是临街,但一点也不吵,忠武路地铁站1#出口上来就是酒店大门,出行非常方便,走路离明洞10分钟,东大门半小时,隔壁就是韩屋村,背后上山就是首尔塔,旁边就有很多好吃的和超市,好口岸,好地方,特别是这里的工作人员,态度非常好,而且一直都对你微笑,喜欢她们的微笑,满分
Beoordeeld 19 december 2015

Qi van China
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in november 2015
地理位置不错 设施老旧 态度一般
地理位置不错
地理位置不错 设施老旧 态度一般
Beoordeeld 07 december 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: