Goed 7,3
op basis van 1743 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1743 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 6,8
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Fat van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Aangrenzende kamers met tussendeur
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good Environment
Nice neighborhood and not too far from city
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kuok van Macau
Zakelijke reiziger
Deluxe - Recent gerenoveerd
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
good view
good view
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wing van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great!
Have a great rest there. A decent boutique hotel.
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

king van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe - Recent gerenoveerd
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice view, comfortable!
Good
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bee van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Aangrenzende kamers met tussendeur
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice experience
It was a short trip to Macau, staying at the hotel was a great experience. As we are traveling with three children, the connecting room was handy. The room was spacious for my three kids to move around. Worth the price👍
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sin van China
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Stunning View from the Deluxe Room
Although it's a bit far away to access to the hotel from the main city area, we admire the silence and peaceful atmosphere up on the hill where the hotel locates. The room is tidy with design in Chinese style, great to have the view of the Macau Tower with the bridge besides from our room. We shall pick this hotel for our coming visit for sure!
Beoordeeld 18 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wendia van Indonesië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Ok, but is too far from anywhere
The room and the view is ok, but the hotel will ask for deposit, and the deposit is too much as we only stay 1 night. The location is too far from anywhere.
Beoordeeld 11 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KIN van Hong Kong
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Very attractive room price of hotel
The location of hotel is not close to city. The hotel can provide shuttle bus service. In general, we like this hotel and will live again next time.
Beoordeeld 07 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tseng van China
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Riviera of old Macau Ritz
Spent two nights here to get away from Hong Kong. This hotel was hidden away from the hustle bustle of the hectic macau with its old world charm. Love the early morning yum cha and room decor. Heating in the rooms fell below par and inspite of repeated requests, broken heaters were provided which did not work.
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mandy van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
The very first time staying in this hotel but unex
Nice view, spacious
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: