2015
Zeer goed 7,9
op basis van 12339 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 12339 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Roxanna van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Value for Money
Far from the big casinos, clean rooms, restaurants nearby
The stay would have been acceptable had it not been for the noisy neighbors. Sound insulation is very bad. But overall, we got what we paid for.
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kiran van India
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Convenient Location at affordable price
Location, Price, Staff
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WAI van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
poor location
staff hospitality
no good. hotel is far away from main city. shutter is not frequent. do have much shop and area to visit in short walking distance.
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Good and reasonably priced.
service, location and price
Far better than I expected judging from the reviews. God price with excellent service. Rooms are very clean. Frequent shuttle bus to ferry terminal. I will stay here again should I visit Macau again.
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CK van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2014
Good and satisfactory ;-)
Friendly staff, comfortable room and good location
Very pleasant stay and the staffs are very helpful and friendly ;-)
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Maleisië
Groep
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
happy & fun travel
good location, clean, friendly
So far so good
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
too expensive
filipino workers, helpful staff, nice room
comfortable
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lizza van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
good location. pleasant staff
good location, pleasant staff, shuttle services
we stayed for 2 nights. room is clean and spacious. staff are friendly and very customer oriented. shuttle service from hotel makes going around Macau convenient.
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Verenigd Koninkrijk
Groep
Ik verbleef één nacht in september 2014
Value for Money
Location was great, Room size was great and casino was fun!
Hotel stay was really enjoyable by our group! We played at the casino till late! - really great fun!
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Verenigd Koninkrijk
Groep
Ik verbleef één nacht in september 2014
Great Value for Money
Room size, casino and clealiness
The stay was great as the hotel has a small casino with machines to play for entertainment! Was a wonderful experience!
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: