Geweldig 8,1
op basis van 5329 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5329 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Po van Hong Kong
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good
Good Good
Beoordeeld 17 augustus 2016

NG van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Value for money
Very nice location, near Ruin of St.Paul, Margarete Portuguese tart, Lisboa, bus stop. Old hotel but clean and comfortable. Helpful staff. Worth.
Beoordeeld 06 augustus 2016

Tukiran van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
GREAT LOCATION
WILL STAY AGAIN
Beoordeeld 02 augustus 2016

Michael van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Comfort and Strategic Hotel
This hotel is located near the senado square. You only need 10 minute walking to go there. This hotel also provide shuttle service from outer harbour ferry terminal. The staff is nice and helpful. They also help me to find my bag which left in the shuttle. Definitely will come back soon!
Beoordeeld 01 augustus 2016

Pui van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good!
Beoordeeld 01 augustus 2016

Narong van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good
Good
Beoordeeld 25 juli 2016

Raymond van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Standaard King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good location
good location, close to everywhere in macau city
Beoordeeld 10 juli 2016

VIVI van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe met Kingsize Bed-Hot Deal
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Service
The staff was very nice, gave us the very good advice where to visit.
Beoordeeld 09 juli 2016

lim van Singapore
Groepen
Standaard King
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Cleaniness n facilities
Recently, checked in to Sintra. Have stayed there couple of times, previously cleanliness n neat after clean up room. When we step in the lobby, there is no nice air freshner but stuffy smell all the way to the room. When we came back to hotel, we found that the clean up of the room is unsatisfactory because the beds are not tidy up, used cups with coffee not washed. The only thing they did was replaced the towels, bathroom accessories, toilet papers n empty the rubbish. Their location is good and need to improve their cleanliness.
Beoordeeld 09 juli 2016

Raymond van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed-Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
good location
in the heart of macau, close to everywhere
Beoordeeld 09 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: