2015
Geweldig 8,5
op basis van 17213 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17217 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

VINESH van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
40th Birthday Celebrations
Comfortable Spacious Rooms, Fine Dining at Italian Restaurant, Birthday Cake Surprise for my wife
Superb!!!
Beoordeeld 24 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HUI van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
clean room wz friendly staffs
hotel is clean and tidy,staffs are friendly.hotel is too crowded
We got upgraded from royale to bella suite before we arrive at the hotel,hotel staffs sent email to me for the upgraded.Appreciated for the early check in and all the arrangement hotel has done.
Beoordeeld 24 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eric van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Opulent and luxurious getaway.
Opulent, Luxurious, Feel good.
It's one of the best hotel ever in my life. It's luxurious, opulent and everything is just so pampering. I would stay here over and over again. I have nothing but the highest praise for Venetian Macao
Beoordeeld 24 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEN van Taiwan
(Echt)paren
Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Good
Shopping
Beoordeeld 24 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
NA
Food, Service and Location are good.
Great
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chiew van Singapore
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Beautiful
Clean, beautiful, friendly staffs
Room was very spacious, even the washroom was beautiful. Very enjoyable stay and highly recommended to all.
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Felita van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Great hotel, great staff
Room, shops,service
I booked 1 room, stay for 2 nights, i booked from agoda n there is only king bed, i tried to order double queens but the hotel informed that i can't change my room. But when i asked about extra bed price, the receptionist said he will give me for free, or i want to change my King bed to double queen beds. Yipee sure i want double queen beds, n he gave us a room with very nice view. So sorry i couldn't remember his name :D Thank u
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Excellent Resort Hotel
Good services staffs,very informative signs,comfortable room.
Fantastic,good experience and very comfortable stay.
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

john van Maleisië
Groepen
Cotai View Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2015
impressed!
location service and ambience
will definitely come back again
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

john van Maleisië
Groepen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
thumbs up
service, food & location
clean room very spacious but card key could not open and had to wait for someone to send us another new card
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: