2015
Geweldig 8,5
op basis van 17217 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17217 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

girlie van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2013
Memorable Stay at Venetian
Spacious rooms and nice design
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nancy van Indonesië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Beautifull honeymoon memory with Venetian
Staff very helpfull. Fast service. great service. Great surprice gift for our honeymoon. great transportation service from the hotel.
Great city tour package. gondola ride very romantic and fantastic.
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Maleisië
Groep
Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Mommy Alive Trip
Comfortable bed, large bathroom and huge room
The most disappointing thing is the hotel doesn't provide free wi fi, which a lot of other hotels have, not even at the casino! The feeling they gave me and my 3 other friends was they just wanted money, for whatever service they provide. Not nice at all, and we have been staying at the hotel for the 4th consecutive year, around April every year! We are now contemplating staying at a different hotel next April. One with free wi fi definitely! Also, some of the dealers at the casino are so rude!!
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUVIT van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
easy access to everything
variety of food, many famous shops , Vanis canel Theam .
Awesome . Nice deccoration ,Let us take more photos for a good holiday memory ,variety of foods and many famous shops.
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kachornsak van Thailand
Zakelijke reiziger
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
always happy to be here
nice room, good hospitality, the best location
The Venetian Macao Resort Hotel is my first choice when I go to Macau. Apart from the great location, I was impressed by the nice room and good hospitality from their staffs.
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

cherlyn van Singapore
(Echt)paar
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in april 2013
Great experience
All-in-one hotel. All you need from entertainment, dining, shopping all under one roof. Conveniently accessible with free shuttle from ferry terminal
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christina van Australië
Groep
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Amazing room & great hotel
Bed, pool and yum cha
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ARNEL van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
awesome
near airport, clean, comfortable and large size room.
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ARNEL van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
awesome hotel
location, comfortable and huge room
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEW van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
comfy and luxurious
location, food & size
we found a good deal for 2 queen size bed suite here in agoda. the room is enormous with great facility and the hotel provides convenient shuttle all around macau for free! great shopping experience inside the hotel
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: