2015
Geweldig 8,5
op basis van 17240 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17240 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Pim van Nederland
Groep
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.
Beoordeeld 21 oktober 2009

Antonius van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.
Beoordeeld 18 augustus 2009

PETER van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in juli 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service
Beoordeeld 06 augustus 2009

KengLeng van Maleisië
(Echt)paar
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
2nd Stay at Venetian Macao
2nd time staying in this hotel. The reception area is much improved compared to the previous check in experience. Got a higher floor this round and the view of the Cotai Strip is just wonderful. The room are still as spacious but the fitting are a bit dated though. It would be nice to see a refurbish in the next visit. If not then the next visit will be it sister hotel, the new Parisian Macao.
Beoordeeld 29 september 2016

Shuwan van Hong Kong
Groep
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Will definitely visit again.
Lovin' it!!
Beoordeeld 28 september 2016

Shilpa van Singapore
(Echt)paar
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2011
Review
Super location and good for business and pleasure
Beoordeeld 28 september 2016

Ling van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Great location and big room
The rooms are all suites. The bella suite can house 5 adults with an extra bed comfortably. Hotel provides a free shuttle from the airport and nearby ports. The hotel is connected to the Venetician mall where food and entertainment are in abundance. The infamous pork bun and egg tarts have branches inside the Venetician. Staff are friendly and speaks good english.
Beoordeeld 27 september 2016

Teng van Singapore
Individuele reiziger
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Satisfaction & Happy
It a very nice hotel to stay in though facilities are quite old. Felt very safe & convenient to stay with the shuttle bus service provided. Will want to stay there again if visiting Macau again.
Beoordeeld 26 september 2016

Lidwina van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very good and luxury
Spacious room, very convenient, well facilitated, impressive
Beoordeeld 26 september 2016

Elpidio van Filipijnen
(Echt)paar
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
One of our best stay outside our country
The hotel interior is stunning!
Beoordeeld 26 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: