arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Excellent 8,5
op basis van 16864 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 16864 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8

9 Pim B.
Nederland
21 oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.

6 Antonius Z.
Nederland
18 augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.

9,3 PETER V.
Nederland
06 augustus 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service

7,6 HO K.
Singapore
30 juni 2016
Not bad..good for first timer.
Very friendly staffs. Centrally located with lots of shops n foodcourt.

10 JANE C.
Verenigde Staten
30 juni 2016
HUGE
Nice decors, good service. A hotel that is connected to a casino. Easy to get lost but over all it is a good value for money.

9,2 Lee N.
Maleisië
29 juni 2016
Great hotel that worth the money
Clean and big room, convenient where shops, casino, and restaurants can easily be found in the hotel.

10 Paulina C.
Singapore
29 juni 2016
Very near to the macau airport. The room was fantastic and very spacious.
Very near to the macau airport. The room was fantastic and very spacious.

10 dewi J.
Indonesië
29 juni 2016
Wonderful hotel
It was my first time staying in the hotel. The room is very big and nice design. It was very clean and the toilet is very nice too. Spending time in the room was enjoyable, i even dont feel like goin out most of the time. for sure i will come back and stay if i have a chance to go again.

8,8 sujalkumar M.
India
28 juni 2016
Bringing smile on kids face
Had a gr8 time with kids. Staff is very friendly n helpfull

9,2 Susan Y.
Indonesië
28 juni 2016
value for money
we all enjoyed the beauty of the venetian hotel . only the check-in time takes almost 30 minutes. there was a long queu of guests to check-in, but not all the reception counters were opened, the two girls at check in counters were busy, and I don't have any idea what they were doing. I booked a room Bella suite and we are satisfied with all the facilty. Only the check-in process needs improvement.