2015
Geweldig 8,5
op basis van 17217 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17217 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Pim van Nederland
Groepen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.
Beoordeeld 21 oktober 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonius van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.
Beoordeeld 18 augustus 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PETER van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juli 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service
Beoordeeld 06 augustus 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suwat van Thailand
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juli 2016
ok
ok
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van Singapore
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
'One stop centre'; shops, eateries, casino
Near to the airport - suitable for us who just want to stay in Taipa . Casino, shops and eateries within reach. Rooms are good and spacious.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

elizabeth van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
had a most enjoyable stay, will stay again
Room very comfortable and spacious
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leonard van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Excellent and funtastic... Absolutely I'll visit and stay again with my family
Venetian Macao and parisian its the new one... Very luxurious
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ben van Australië
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Gotta do it once
Good sized rooms
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ngiam van Singapore
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Big and nice hotel
Hotel is big so have to walk abit more to get to your room. Hotel mall is big and lot to shop. Room is nice and cozy.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sisca van Indonesië
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2016
I'll be back for sure!
The facilities. The staff. The location.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: