Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,5
op basis van 17081 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17081 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8

Pim B.
Nederland
21 oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.

Antonius Z.
Nederland
18 augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.

PETER V.
Nederland
06 augustus 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service

Anna H.
Indonesië
30 augustus 2016
Nice hotel and shopping area
perfect hotel..I like this all

Novita F.
Indonesië
29 augustus 2016
Luxurious hotel without the high price tag
The hotel is very luxurious, bathroom is very exquisite and the room itself is very cozy. Though the bed is too soft for my taste. And there's a hint smell of tobacco in the hallway even though our room is a non smoking one. Overall it was a very pleasant stay, prompt and hospitable service.

sjafei S.
Indonesië
25 augustus 2016
amazing hotel
Would stay in this hotel again

Gagandeep W.
India
25 augustus 2016
Lovely hotel, too huge!
We had a great time at the Venetian. The staff is exceptional! Always helpful, and ready to solve any inquiry or issue. We booked the Bella Suite, and it was HUGE! The staff also sent a birthday cake and cookies as it was my daughter's birthday! Simply awesome!

weiji L.
Singapore
24 augustus 2016
na
na

Jake M.
Verenigde Staten
23 augustus 2016
Great Hotel and Great service
Service is excellent, plenty of dining options, nice casino and the low limits new options for gaming are the main reason I stay at the Venetian.

Hwang S.
Zuid-Korea
20 augustus 2016
Macao is venetian
Next time I will go to The parisan that the venetian made as french style hotel.