arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Excellent 8,5
op basis van 16864 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 16864 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Geverifieerde beoordelingen

Pim B.
Nederland
21 oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.

Antonius Z.
Nederland
18 augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.

PETER V.
Nederland
06 augustus 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service

Sonia C.
Indonesië
01 juli 2016
over price, bad service old 5 stars hotel
The hotel is too crowded as 5 stars hotel. We had to queue for half an hour only to check in. The facilities are quite old. The sofa had some staint. Very bad service. We paid for 4 people but only get 2 towels. Called the room service 3x but they didn't sent the towel until the next day we checked out. Will not return to this hotel.

vamsi A.
India
01 juli 2016
Nothing except Hotel
Hotel is Good, Casino is bad

HO K.
Singapore
30 juni 2016
Not bad..good for first timer.
Very friendly staffs. Centrally located with lots of shops n foodcourt.

YACHIN H.
Taiwan
30 juni 2016
Bad maintainence, not worthy to stay
Room is ok but bad maintainence for bathroom

JANE C.
Verenigde Staten
30 juni 2016
HUGE
Nice decors, good service. A hotel that is connected to a casino. Easy to get lost but over all it is a good value for money.

Lee N.
Maleisië
29 juni 2016
Great hotel that worth the money
Clean and big room, convenient where shops, casino, and restaurants can easily be found in the hotel.

Paulina C.
Singapore
29 juni 2016
Very near to the macau airport. The room was fantastic and very spacious.
Very near to the macau airport. The room was fantastic and very spacious.