2015
Geweldig 8,5
op basis van 17219 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 17226 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Pim van Nederland
Groepen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2009
venetian Macau
Mooie ruime kamer
Erg Massaal
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.
Beoordeeld 21 oktober 2009

Antonius van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2009
imposant maar niet gezellig
groots, uniek
onpersoonlijk, eten niet altijd even goed; duur
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.
Beoordeeld 18 augustus 2009

PETER van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juli 2009
verblijf the venetian macau
het is een mooi luxe hotel. de indoor dining is fantastisch en niet duur.de kamers zijn luxe en groot. bed is prima. personeel vriendelijk
we verbleven 4 nachten in het hotel. het eten is prima het zwembad is luxe de prijs is niet hoog en bied enorm veel waar voor het geld. het casino is groot en mooi de indoor dining is fantasties en niet duur voor de service
Beoordeeld 06 augustus 2009

Teng van Singapore
Individuele reizigers
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Satisfaction & Happy
It a very nice hotel to stay in though facilities are quite old. Felt very safe & convenient to stay with the shuttle bus service provided. Will want to stay there again if visiting Macau again.
Beoordeeld 26 september 2016

Lidwina van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very good and luxury
Spacious room, very convenient, well facilitated, impressive
Beoordeeld 26 september 2016

Elpidio van Filipijnen
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
One of our best stay outside our country
The hotel interior is stunning!
Beoordeeld 26 september 2016

Suwat van Thailand
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juli 2016
ok
ok
Beoordeeld 25 september 2016

Li van Singapore
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
'One stop centre'; shops, eateries, casino
Near to the airport - suitable for us who just want to stay in Taipa . Casino, shops and eateries within reach. Rooms are good and spacious.
Beoordeeld 24 september 2016

elizabeth van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Royale Suite - 1 Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
had a most enjoyable stay, will stay again
Room very comfortable and spacious
Beoordeeld 24 september 2016

Leonard van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Bella Suite - 2 Queensize Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Excellent and funtastic... Absolutely I'll visit and stay again with my family
Venetian Macao and parisian its the new one... Very luxurious
Beoordeeld 23 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: