Zeer goed 7,8
op basis van 1577 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1577 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Tai van China
Gezin met jonge kinderen
Grand Uitzicht op oceaan
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very good!
Nice scenery and excellent resort!
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Man van Hong Kong
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good place for a relaxing trip
Our stay is amazing at the resort. Spacious room, friendly staff. And the swimming pool is great too! The location is not close to city center, but we can take the hotel shuttle to the city center, so it's very convenient.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hanyang van China
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great Time, Great Place
Luxurious resort at affordable prices, everything was great. We received free upgrade upon arrival, the room was elegant and spacious, with a full window view of the beautiful sea. The staff were professional and friendly, the food was not cheap buy extremely delicious. We had great fun at the pool, but missed the opportunity to try out many other free facilities. They even offer free shuttle bus service from/to many main spots.
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAI van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in september 2016
Relaxing
Spacious room and good indoor and outdoor swimming pool
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nutchanon van Thailand
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Far away from macau city but is good place for relax
No many bus come to this hotel
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lau van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Oasis in Macau
Pros: - Good value 5 star hotel - Relaxing and spacious place away from the crowds - No casinos (great for families with young kids) - Friendly and professional staff Cons: - Sligthly expensive taxi rides (if you miss the free shuttle) - Breakfast variety and quality can be better
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAK van Hong Kong
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
nice staff and service, they even provided a birthday cake (two delicious cupcakes) to celebrate my
Travel to the resort by Taxi from Rua do Cunha: ~ MOP 65 We noticed them this trip was to celebrate my partner's birthday while we booked at Agoda. nice staff and service, they even provided a birthday cake (two delicious cupcakes) to celebrate my partner's birthday. Impressive!
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ryan van Canada
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
excellent resort with ocean views
This was a pleasant resort with great pool and children's playroom. Make sure you take the dinner buffet over ala cart dinner. Breakfast included and view delicious with wide selection. Shuttle bus to the Cotia strip of themed hotels if you want to be in the crowds.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuen van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Aan het water Getaway
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
very comfortable hotel
The room is a bit old style but clean. No free wifi is not reasonable.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eddie van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
first time visit to the Coloane
Good for relaxation and away from city. Transportation on Taxi is a bit of a problem as in Macau , you always have a long queue. Buffet is average and not competable with 5 stars hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: