Goed 7,0
op basis van 1531 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1531 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 6,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

cg van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
good
good
Beoordeeld 09 september 2016

ervina van Indonesië
Groepen
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
clean, nice and helpfull staff
The location is very good, near with ruins of st paul and senado square, surrounded by many many shop , bakery, restaurant, wich is one of the favourite place to be visited in macau.
Beoordeeld 20 augustus 2016

Stephen van Indonesië
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
So far is good
Cleanliness not good Facilities not bad Deposite money not write 500
Beoordeeld 17 augustus 2016

WEI van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good location close to landmark
Good location close to landmark. High wifi speed. However shower pressure is low, room service is quite late as staff only clean after 3pm. Room is hot in the afternoon as facing west. Quite spacious for 3 adults
Beoordeeld 21 juli 2016

Thong van Maleisië
Groepen
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
ok
location are great. walking distance to attractions & shopping area.
Beoordeeld 20 juli 2016

Thong van Maleisië
Groepen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
ok
location are great. walking distance to attractions & shopping area.
Beoordeeld 20 juli 2016

Chanapim van Thailand
Groepen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good location
Good location
Beoordeeld 27 juni 2016

Lai van Maleisië
Groepen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
good location
good location
Beoordeeld 26 juni 2016

Yab van Maleisië
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Big room, abit dusty, need a cooler air conditioning
Good loc, close to historic buildings, good water pressure but air conditioning not cold enough, room abit hot.
Beoordeeld 21 juni 2016

Sylvia van Singapore
Groepen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Can't expect much from the price
The location is good as it is walking distance to the places of interest. However you should not expect much from the price you are paying as the building and the furnishing are pretty old.
Beoordeeld 06 juni 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: