arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,5
op basis van 3590 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3590 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 9,0
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,2

Floris H.
Nederland
06 januari 2013
Prima hotel in KLCC
lekker in kllc en daardoor alles makkelijk te bereiken.
Vanuit hotel voor ons alles goed te belopen. China town en luttel India beiden goed te voet te doen. Hotel heeft een goede service. Zeker aan te raden. Zeker met een een kamer voor de prijs die wij betaalden, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Ilse S.
Nederland
24 september 2012
Mooi hotel op geweldige locatie
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij aankomst kregen we een upgrade naar een appartement. Super mooi! Verder heerlijk ontbijt. Ook mooie ligging tov de twin towers. Heerlijk voor een avond wandeling.

William O.
Nederland
02 juli 2012
Goede locatie en mooie luxe kamer
locatie, luxe, grote kamer
wij verbleven hier voor 1 nacht. het was een mooie grote kamer. goede locaties, dichtbij restaurants en en shopping centrum. zeer vriendelijke personeel.

Erna V.
Nederland
04 maart 2012
Alles wat een hotel moet hebben.
Ruime kamers, heerlijk zwembad op het dak, sauna, stoombad en binnenbaden.
het ontbijt had wel uitgebreider gemogen voor deze prijs.

Jemilla F.
Duitsland
15 februari 2012
Strak, ontbijt niet bijzonder, grote kamer
Goed bed
15 minuten lopen tot twin towers, geen mooie uitzicht. Ok voor kort verblijf.

Jean-Paul H.
Nederland
25 oktober 2011
excellent location!!!!
incredible beds!!
geweldig hotel, het personeel is vriendelijk op een zakelijke manier,correct beter gezegd, maar iets extra's daarvoor kun je beter in thailand of indonesie zijn. de kamers waren ruim genoeg en het bed is fantastisch!! zelden is een bed beter dan thuis maar deze was veel beter. de ligging van het hotel is om de hoek van de petronas towers nog geen 2 minuten lopen dus de lokatie is excellent! het ontbijt viel erg tegen, hoewel de keuze genoeg was. eieren, crossants, fruit ect.,echter lag er 2kg boter open en bloot die natuurlijk nooit op 1 dag gegeten kan worden (rook erg ranzig, maar na melding hiervan werd het gewoon voor de gasten terug gezet) en er zaten mieren in de jam! momenteel zijn er werkzaamheden bezig met een enorme geluidsoverlast, gelukkig stoppen die werkzaamheden om 18.00u vanaf dan is het heel rustig, al met al een fijn hotel, maar ik zou volgende keer zonder ontbijt boeken!

Frans B.
Nederland
26 juni 2011
super! Niet nadenken maar doen.
Dicht bij de torens en china town.
Wat een super grote kamer. En ook nog uitermate verzorgd en schoon. Een flat screen tv. Dicht bij China Town en de torens dus alles op loopafstand. Prijs voor wat je krijgt een lachertje. Doen.

Anseilla L.
Indonesië
18 juli 2016
Clean & good facilities
The room is clean and spacious. The gym also open 24 hours and there are other good facilities too. Suitable for family with young or older children and also for group of friends.

Graham L.
Maleisië
15 juli 2016
Good Location, Convenient
I had a short stay as I was going for meetings in KL. The hotel is located right in the city but painfully far from the airport. Location is great if you are visiting the city, especially for sightseeing. Room size is decent with good beds. Breakfast was bad though. Not much choices and doesn't look too fresh.

Graham L.
Maleisië
15 juli 2016
Good Location
This hotel location is good. Located right near KLCC. Didn't try the facilities, but they Gym, Sauna, Steam, Games & Pool. Disappointed that they do not have a spa within. With its location, you can get around to the shopping places easily. Since its in the heart of the city, it can get pretty noisy!