Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,5
op basis van 3650 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3650 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 9,0
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,2

Floris H.
Nederland
06 januari 2013
Prima hotel in KLCC
lekker in kllc en daardoor alles makkelijk te bereiken.
Vanuit hotel voor ons alles goed te belopen. China town en luttel India beiden goed te voet te doen. Hotel heeft een goede service. Zeker aan te raden. Zeker met een een kamer voor de prijs die wij betaalden, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Ilse S.
Nederland
24 september 2012
Mooi hotel op geweldige locatie
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij aankomst kregen we een upgrade naar een appartement. Super mooi! Verder heerlijk ontbijt. Ook mooie ligging tov de twin towers. Heerlijk voor een avond wandeling.

William O.
Nederland
02 juli 2012
Goede locatie en mooie luxe kamer
locatie, luxe, grote kamer
wij verbleven hier voor 1 nacht. het was een mooie grote kamer. goede locaties, dichtbij restaurants en en shopping centrum. zeer vriendelijke personeel.

Erna V.
Nederland
04 maart 2012
Alles wat een hotel moet hebben.
Ruime kamers, heerlijk zwembad op het dak, sauna, stoombad en binnenbaden.
het ontbijt had wel uitgebreider gemogen voor deze prijs.

Jemilla F.
Duitsland
15 februari 2012
Strak, ontbijt niet bijzonder, grote kamer
Goed bed
15 minuten lopen tot twin towers, geen mooie uitzicht. Ok voor kort verblijf.

Jean-Paul H.
Nederland
25 oktober 2011
excellent location!!!!
incredible beds!!
geweldig hotel, het personeel is vriendelijk op een zakelijke manier,correct beter gezegd, maar iets extra's daarvoor kun je beter in thailand of indonesie zijn. de kamers waren ruim genoeg en het bed is fantastisch!! zelden is een bed beter dan thuis maar deze was veel beter. de ligging van het hotel is om de hoek van de petronas towers nog geen 2 minuten lopen dus de lokatie is excellent! het ontbijt viel erg tegen, hoewel de keuze genoeg was. eieren, crossants, fruit ect.,echter lag er 2kg boter open en bloot die natuurlijk nooit op 1 dag gegeten kan worden (rook erg ranzig, maar na melding hiervan werd het gewoon voor de gasten terug gezet) en er zaten mieren in de jam! momenteel zijn er werkzaamheden bezig met een enorme geluidsoverlast, gelukkig stoppen die werkzaamheden om 18.00u vanaf dan is het heel rustig, al met al een fijn hotel, maar ik zou volgende keer zonder ontbijt boeken!

Frans B.
Nederland
26 juni 2011
super! Niet nadenken maar doen.
Dicht bij de torens en china town.
Wat een super grote kamer. En ook nog uitermate verzorgd en schoon. Een flat screen tv. Dicht bij China Town en de torens dus alles op loopafstand. Prijs voor wat je krijgt een lachertje. Doen.

ENG K.
Maleisië
25 augustus 2016
Good impression
Nice and close to the central city.Spacious and clean suite.

yurish W.
Indonesië
25 augustus 2016
Great Location, Comfortable and Clean Room, Friendly Staff
We were very happy staying here. nice and clean room. Friendly staff. Quick check in and check out process. Convenient for family who want to visit Petronas Tower, Aquaria and Suria Mal. It is only 7 minutes walking distance to thoses places. Definitely we want to go back to Fraser Place Kuala Lumpur. Very recommended.

Ee T.
Maleisië
24 augustus 2016
So so only
Can't expecting high on this hotel. This hotel just like three star hotel only, nothing very good. The swimming pool is very small. Breakfast consider good even no much choices.