Geweldig 8,5
op basis van 3718 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3718 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Paulus van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
In één woord: goed!
Uitstekende faciliteiten, prima ligging, behulpzaam personeel, veel extra's
als er één minpuntje te noemen valt – althans voor de toerist die blij is dat ie even een paar dagen/weken aan zijn werkomgeving heeft kunnen ontsnappen – dan is het misschien het ietwat zakelijke karakter van dit hotel. maar dat is slechts een detail. storend is het zeker niet! dit hotel biedt veel comfort en luxe. zowel wat betreft de inrichting en ruimte van de kamer als de hotelfaciliteiten, zoals daar zijn: gratis internet- en computergebruik (imacs), gratis (snelle!) wifi, een rooftop zwembad, een sauna en bubbelbad, een goed geoutilleerde fitnessruimte en twee gamerooms (wii en xbox). het ontbijt is prima, het personeel een tikkeltje stijf (dat willen zakenmensen nou eenmaal...), maar erg behulpzaam, de lokatie uitstekend: vlak bij de petronas. en dat betekent ook vlakbij een shopping mall, bussen, taxi's en de ondergrondse. dit hotel is top, het kost wat, maar dan heb je ook iets!
Beoordeeld 25 januari 2013

Floris van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Prima hotel in KLCC
lekker in kllc en daardoor alles makkelijk te bereiken.
Vanuit hotel voor ons alles goed te belopen. China town en luttel India beiden goed te voet te doen. Hotel heeft een goede service. Zeker aan te raden. Zeker met een een kamer voor de prijs die wij betaalden, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Beoordeeld 06 januari 2013

Ilse van Nederland
Groepen
Studio Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
Mooi hotel op geweldige locatie
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij aankomst kregen we een upgrade naar een appartement. Super mooi! Verder heerlijk ontbijt. Ook mooie ligging tov de twin towers. Heerlijk voor een avond wandeling.
Beoordeeld 24 september 2012

William van Nederland
(Echt)paren
Studio Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Goede locatie en mooie luxe kamer
locatie, luxe, grote kamer
wij verbleven hier voor 1 nacht. het was een mooie grote kamer. goede locaties, dichtbij restaurants en en shopping centrum. zeer vriendelijke personeel.
Beoordeeld 02 juli 2012

Erna van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Studio Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2012
Alles wat een hotel moet hebben.
Ruime kamers, heerlijk zwembad op het dak, sauna, stoombad en binnenbaden.
het ontbijt had wel uitgebreider gemogen voor deze prijs.
Beoordeeld 04 maart 2012

Jemilla van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Strak, ontbijt niet bijzonder, grote kamer
Goed bed
15 minuten lopen tot twin towers, geen mooie uitzicht. Ok voor kort verblijf.
Beoordeeld 15 februari 2012

Jean-Paul van Nederland
(Echt)paren
Studio Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
excellent location!!!!
incredible beds!!
geweldig hotel, het personeel is vriendelijk op een zakelijke manier,correct beter gezegd, maar iets extra's daarvoor kun je beter in thailand of indonesie zijn. de kamers waren ruim genoeg en het bed is fantastisch!! zelden is een bed beter dan thuis maar deze was veel beter. de ligging van het hotel is om de hoek van de petronas towers nog geen 2 minuten lopen dus de lokatie is excellent! het ontbijt viel erg tegen, hoewel de keuze genoeg was. eieren, crossants, fruit ect.,echter lag er 2kg boter open en bloot die natuurlijk nooit op 1 dag gegeten kan worden (rook erg ranzig, maar na melding hiervan werd het gewoon voor de gasten terug gezet) en er zaten mieren in de jam! momenteel zijn er werkzaamheden bezig met een enorme geluidsoverlast, gelukkig stoppen die werkzaamheden om 18.00u vanaf dan is het heel rustig, al met al een fijn hotel, maar ik zou volgende keer zonder ontbijt boeken!
Beoordeeld 25 oktober 2011

Frans van Nederland
(Echt)paren
Studio Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2011
super! Niet nadenken maar doen.
Dicht bij de torens en china town.
Wat een super grote kamer. En ook nog uitermate verzorgd en schoon. Een flat screen tv. Dicht bij China Town en de torens dus alles op loopafstand. Prijs voor wat je krijgt een lachertje. Doen.
Beoordeeld 26 juni 2011

Lex van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Good value in good location
Good size rooms, fairly well maintained. Staff are lapful & friendly & wi fi is good. Breakfast is ok. there are choices but not as extensive as say most BKK hotels of this class. The yoghurt (a small Nestle pot) is dreadful. Taste like chemicals - avoid. also pastries lack taste & are dry. The lifts (there are only 2 during the daytime) take time but never that long as to be a deal breaker. Pool is great, as is the spa area. Walking distance to both the Towers & Pavilion. Plenty of eating places nearby although a bit pricey for just standard fare. All in all, Fraser Place is good value.
Beoordeeld 28 september 2016

Mohamed van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
1+1 Slaapkamer Premier
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Perfect! Nothing to complaint about
Perfect! Nothing to complaint about.
Beoordeeld 26 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: