arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,1
op basis van 4767 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4767 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,7

Hendrik P.
Nederland
19 april 2013
Uitstekend en zeer centraal gelegen hotel
Centrale ligging, comfortabele kamer en zeer goed ontbijt

Jagdies P.
Nederland
05 november 2012
chique hotel
heel centraal gelegen in het hart van kl
zeer goede schone kamers, heel centraal gelegen je kan op loopafstand naar klcc (grote mall) of naar de pavilion mall, heel goed gelegen hotel en goede service!

Jagdies P.
Nederland
05 november 2012
Mooi Hotel
Centraal gelegen in het hart van KL
Hele mooie hotel met mooie kamers, hele grote douche/bad gedeelte en schoon! Ontbijt heel veel keus! Een aanrader hier te verblijven omdat het centraal gelegen en je alles op loopafstand kan bereiken.

Jagdies P.
Nederland
05 november 2012
Mooi hotel en centraal gelegen
Je kan alles op loopafstand doen
hele mooie hotel met mooie kamers, hele grote douche/bad gedeelte en schoon! ontbijt heel veel keus! een aanrader hier te verblijven omdat het centraal gelegen en je alles op loopafstand kan bereiken.

Debby M.
Nederland
30 augustus 2012
Luxe hotel met uitstekende service
Zeer goede service, goede ligging vlakbij monorail station, ruime kamers, heerlijk zwembad
Wij hebben hier heerlijk een paar dagen verbleven. Het zwembad was fijn om aan het einde van de middag even een frisse duik te nemen, midden in de drukke stad. Het hotel werkt samen met Taman negara resort, dus als je van plan bent om daar heen te gaan is het heel goed te regelen vanuit het hotel. Personeel is zeer vriendelijk. Kamers zijn super schoon en ruim.

Bjorn T.
Nederland
24 augustus 2012
Mooi hotel, maar kan beter
-
Mooi hotel, met erg mooie grote kamers. Vooral de douche en bad waren voor ons pluspunten. Echter gezien de prijs per nacht valt het wel tegen dat er voor het (draadloos) internet betaald moet worden en er geen standaard ontbijt bij de prijs in zit! Ook werd ons een poot uitgedraaid toen we via de concierge een taxi naar de luchthaven wilden reserveren. Die vroeg het asociale bedrag van 165 ringgit ipv de gangbare +/- 75 ringgit! We hebben dan ook gewoon een taxi op straat aangehouden. Verder een prima hotel in het centrum van KL, waarvanuit alle hoogtepunten en shopping centers prima te voet bereikbaar zijn.

Robbert H.
Nederland
04 februari 2012
Prima hotel. Zijn al 5 keren geweest.
Prijs en kwaliteit
Was geen koelkast op de kamer, maar nadat wij het gemeld hebben,was er binnen 15 minuten 1 bezorgd.

Rene J.
Nederland
13 januari 2012
mooi hotel in het centrum
vlak bij de monorail station
vriendelijk en veel personeel men moet vooral geen moeilijke vragen stellen. want dan weet men niet wat te doen. al is het maar na een val partij bij het zwembad en je vraagt om een pleister. dan moet men eerst naar de manager om te vragen wat te doen. als je vraagt waarom dat de kamer niet schoongemaakt is. dan belooft men wel om de kamer schoon te maken. maar doen is weer iets anders. na tussenkomst van de manager is de kamer pas schoon om 24.15 na lang aandringen.

Rubin H.
Nederland
20 oktober 2011
net een paleis
lekker zwembad, heelrijk ontbijt, ruime kamer
erg luxe hotel. Wij vonden deservice, de kamer, het eten en het zwembad prima om een half jaar Azie mee te beginnen...

Robert B.
Nederland
28 september 2011
Goed hotel om hier vandaan KL te verkennen
Centraal gelegen
Personeel in het restaurant is tijdens ontbijt zeer snel, je bent nog niet eens klaar met eten of je tafel wordt afgeruimd.