arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Excellent 8,7
op basis van 5845 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 5845 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 9,0
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,8
  • Ontbijt/maaltijden 8,3

10 Khalid Y.
België
01 september 2014
Luxe tgn betaalbare prijs
Luxe, locatie en gastvriendelijkheid
Nix op aan te merken!!!!

9,3 Marjolein J.
Nederland
06 augustus 2014
Prima hotel
Hotel heeft een prima ligging. Groot zakelijk hotel, personeel erg vriendelijk en ontbijt super. Kamers zijn zeer ruim met zeer goede bedden.

10 Erwin R.
België
27 juli 2014
Ongelooflijk prachtig hotel
Komfort, behulpzaamheid, ontbijt
In één woord : top! Perfekt onthaal, vriendelijk en opgeleid personeel. Ontbijt om van te dromen, voor ieder wat wils. We verbleven er 4 dagen bij aankomst en nog eens een nacht bij vertrek uit KL. Een echte aanrader, we keren er zeker terug.

8,7 Joep A.
Nederland
04 mei 2014
prima hotel, moeizame check in en uit , borg
centrale ligging, zwembad, hygiene, ruime schone kamers
verblijf was prima, na een moeizame check in, we moesten een authorisatie afgeven via de creditcard van 25 euro per dag voor borg, dit stond nergens vermeldt.Voor 4 nachten toch 100 euro. bij onze verlengingsnacht weer een hoop gedoe met papieren ondertekenen en weer een nieuwe borg via creditcard. Ze zeiden dat deze authorisatie vernietigd werd als we uitcheckten en geen onbetaalde kosten hadden gemaakt??? Nu maar hopen dat het waar is.Kunnen we pas checken bij thuiskomst. De kamers waren mooi en groot. het zwembad was heerlijk na een dag rondstruinen in zoˋn warme stad.In de buurt een grote "mall" met veel leuke eettentjes.

9,7 Marianne V.
Nederland
07 februari 2014
Mooi, groot en luxe hotel, vriendelijk personeel
Het ontbijtbuffet, het zwembad en de luxe.
We hebben genoten van alle luxe, mooie schone badkamer,fijn zwembad en een grote ruime kamer.Het ontbijtbuffet was indrukwekkend met gerechten uit veel verschillende landen.We werden vriendelijk en respectvol behandeld en voelden ons hierdoor heel speciaal.Alleen maar fijne momenten gehad in dit hotel en dat was de prijs meer dan waard.

9,3 frederik G.
Nederland
06 december 2013
Uitstekend
Ontwerp.ontbijt en kamer

9 Stefan S.
Nederland
11 oktober 2013
Erg plezierig verblijf.
Heerlijk zwembad, redelijke fitness en erg mooi hotel, interieur/exterieur
Zeer fijn verblijf gehad, erg mooi hotel met zeer goede service. Personeel was erg beleefd en hulpvaardig. Moet ik wel zeggen dat de prijs er ook naar is.

9,7 Hans O.
Nederland
10 juni 2013
Luxe verblijf
Grote, luxe kamer. Service

8,7 ronald G.
Nederland
01 juni 2013
betaalbare luxe
centraal gelegen, zeer moderne kamers met badkamer, veel te doen

8,3 Cornelis K.
Nederland
13 mei 2013
Great comfy stay
Design Style and luxury