2015
Geweldig 8,9
op basis van 8388 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 8388 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 9,0
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Johan van Nederland
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Mooi luxe hotel met fantastisch uitzicht
Uitzicht, locatie, comfort
Prachtig luxe hotel tegenover de petronoas towers en KLCC. Bezoek Sky bar is de moeite waard. Hoog comfort van de kamer. Wel aan de prijzige kant.
Beoordeeld 20 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

frank van België
Groep
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
perfect, maar prijzig!
service en de locatie
Zéér mooi hotel op beste ligging. De views van de towers zijn fantastisch. De skybar is zeer leuk en de bar prijzen vallen mee. Het zwembad is echter te koud! We hebben er niet ontbeten omdat het nogal prijzig was. (70 ringit pp) Service was de beste en iedereen zéér vriendelijk. Zeer tevreden, maar voor die prijs moet het wel!
Beoordeeld 17 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeffrey van Nederland
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef 3 nachten in december 2012
Mooi hotel met prachtige locatie
centrale ligging, uitizicht op de Twin Towers
Goed bevallen, al zweeft de kwaliteit van de kamer zelf tussen 4 en 5 sterren, word ruimschoots goed gemaakt door het uitzicht
Beoordeeld 21 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bianca van Nederland
Groep
Traders Club Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Geweldig hotel!
Alles is fantastisch vooral club floor kamer boeken
Dit hotel is geweldig, mooi uitzicht, ontbijt goed, en vooral de sky bar is top! Midden in het centrum.
Beoordeeld 15 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eelco van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Suite met 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Zakelijk ingesteld hotel, maar ook voor een gezin
goede locatie, heerlijk ontbijt en met traders club faciliteiten lekkere borrel uurtje
We waren met onze drie kinder van 8, 11 ebn 13 jaar in dit in principe zakelijk ingestelde hotel. We hadden kamers op de 31e verdieping en maakten gebruik van de Traders club. Hierdoor gebruikten we ons ontbijt in een relatief rustige loungeruimte. Assortiment is ruim voldoende. Daarnaast biedt de club de mogelijkheid om tussen 5 en 7 te genieten van een wijntje of een cocktail. Goede locatie. Conciërgedienst zeer professioneel en klantgericht. Zwembad is functioneel, maar voor kinderen niet helemaal optimaal omdat het binnen is en al te veel ravotten niet echt gepast is. Per saldo zeker een aanrader!
Beoordeeld 15 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
Geweldig hotel
Ligging/winkels
Zowel zaken als vakantie hotel. Voor ons was Traders ideaal om bij te komen van trips naar Pulau Redang/Taman Negara/Camerons highlands en Langkawi. Zeer goede persoonlijke service. Traders club heerlijke aanvulling.
Beoordeeld 14 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roel van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Super hotel, super service en geweldige locatie!
Service, eten en locatie
Geweldig hotel, topklasse. Heerlijk eten, zowel diner als ontbijt, en een geweldige locatie. Gaan we zeker terug!
Beoordeeld 07 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marlies van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
Super hotel in centrum van Kuala Lumpur
mooie kamers, goede service, fantastische skybar
Voor paar dagen Kuala Lumpur is dit een zeer geschikt hotel. op loopafstand van de petronas towers, KLCC, etc. Service is goed. Mooi zwembad op de 33e verdieping met gezellige bar. Water van het zwembad is wel erg fris.
Beoordeeld 03 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Astrid van Nederland
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2012
Super mooi hotel met fantastische ligging!
Heel mooi uitzicht op de Twin towers
Het Traders hotel is een erg goed hotel. Mooi en netjes en een ruime kamer. Vooral het uitzicht was werkelijk fantastisch. Om de verlichte twintowers 's avonds vanuit je hotelkamer, met super grote ramen, te kunnen zien aan de overkant van het park was erg romantisch. Leuk park voor de deur en de twin towers met winkels en restaurantjes zijn op loopafstand.
Beoordeeld 04 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Caspar van Nederland
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden, met uitzicht op toren
Ik verbleef één nacht in mei 2012
Verwachtingen overtroffen!
Lokatie, personeel
Wij hebben een reis van 3 weken door Maleisië gemaakt ivm ons huwelijk. Ons verblijf in dit hotel vormde de afsluiting van deze reis. Niet alleen werden we bij het betreden van onze kamer verrast door de taartjes en een leuk kaartje, waarin we met ons huwelijk gefeliciteerd werden, maar werd even later ook ons bad gevuld en van rozenblaadjes voorzien. De kamer had een fantastisch uitzicht op de Twin Towers en het ontbijt buffet was ook geweldig. We hebben ons laten upgraden naar de Traders Lounge en dat is echt een aanrader voor iedereen. Je krijgt hierdoor 's Middags een afternoon tea en in de namiddag een free flow van cocktails aangeboden in combinatie met de meest heerlijke hapjes. Ook het personeel is geweldig te noemen. Kortom, wij kunnen dit hotel van harte aanbevelen.
Beoordeeld 26 mei 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: