Geweldig 8,1
op basis van 255 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 255 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Fabien van Frankrijk
Individuele reizigers
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Very nice place
Very nice apartment, well furnished and equipped, clean, quiet, 10 minutes from Alona Beach by walk.
Beoordeeld 25 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeferson van Brazilië
(Echt)paren
Appartement met 2 slaapkamers en uitzicht op het zwembad
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Superb,Maganda,Muito Bom & 素晴らしい
Love this resorts ! Very clean and the staff are so nice and very good ! You will not regret!後悔はさせませ
Beoordeeld 24 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Urs van Zwitserland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great Time
It was a great stay in this Resort, short walk to the Beach, where the prices are much higher for smaller Rooms. Breakfast just 100 m by capitans launch great value to. If You pre order in the eavning, they will be ready on time..
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOEREL van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Bungalow
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Awesome level 999 :)
Great!!!
Beoordeeld 16 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Verenigde Staten
(Echt)paren
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Great Small Resort in Center of Tourist Area
Found this resort on Agoda and enjoyed my stay. Took 2 BR Suite and they have stocked everything you need to stay, kitchen necessities and cook=top, even water all supplied. It is in nice quiet spot very close to everything and few min walk to the beach. Highly recommend.
Beoordeeld 12 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Fantastic
Booked one night stayed for four. Decided to stay extra days and no standard rooms available so was upgraded free of charge each day! Stayed in pool side room, top floor room and room outside by gate enterance. All were great! Only thing not good is no wifi in any rooms, only pool side or reception.
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Su van Maleisië
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Perfect Stay
The location of the hotel was good. Simple and nice decorations. Staff were friendly and helpful. Attentive night guard. Walking distance to the beach. great access to food and bars.
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARIA van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Our stay was awesome
The staff are very accomodating, the cleaners did a good job, good value for the money, will definitely come back.
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fely van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Good hotel
Alona swiss is such a nice hotel. It is clean and has good kitchen facilities. Rooms are being cleaned everyday. Staff are courteous and acommodating.
Beoordeeld 29 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petr van Tsjechië
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in april 2016
Nice place for vacation
If you are looking for nice place where to stay near Alona beach, this is good one. If you need to work, fast internet is big plus.
Beoordeeld 28 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: