Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,4
op basis van 25 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Faciliteiten 8,7
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

William D. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
Lovely Bed and Breakfast with colorful hosts!
location- great snorkeling right outside!
our hosts were very helpful and entertaining. the house does not have a lot of privacy- very open to the outside which is ok because the house is surrounded by the ocean and gardens- but was a bit disconcerting at first. the location is away from the main tourist hub of panglao island but is closer to tubigon port and the chocolate hills. our hosts also fixed us dinner at a very reasonable price.
Beoordeeld 07 januari 2013

Tatjana M. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Kein Strand!
Schönes Haus, Toller Garten
Obwohl das Guesthouse den Namen Beach Resort trägt, hat es keinen wirklichen Strand. Bill und Pearly sind nett, jedoch war es uns zu abgelegen und wir wollten unabhängiger sein. Deswegen haben wir nur eine von drei gebuchten Nächten dort verbracht. Das Haus hat drei Schlafzimmer. In dem einem schlafen die Gastgeber und die anderen werden vermitet. Bad/Wc werden gemeinsam genutzt. Man kann dort frühstücken und gegen Aufpreis ein Abendessen bekommen. War hausgemacht und gut. Bill bietet Kayak- und Schnorchel-Touren an und organisiert weitere Bohol Sightseeing Touren, wenn man das wünscht.
Beoordeeld 06 maart 2014

Torsten M. van Duitsland
Individuele reizigers
Ik verbleef 14 nachten in december 2012
sehr abgelegendes Gästehaus mit kleinen Zimmern
Mann bekommt dort Frühstück,- Mittag,- und Abendessen
In diesen Gästehaus kann man sich wunderbar erhohlen. Kein Fernseher auf den Zimmern. Entspannung pur. Für Partyleute ist diese Insel,wo sich dieses Gästehaus befindet keine Option.
Beoordeeld 13 januari 2013

nicolas A. van Frankrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Hotel magnifique avec hotes tres accueillants
Calme, charme et accueil
Petite ile a 50 kms du bruit et de l'activite de Tagbilaran. Magnifique maison au fond de cette petite ile. L’accueil est effectue par nos 2 hotes (l'homme est Australien et la femme est Philippine). Extremement gentils. Maison concue par leur soin qui donne directement sur une petite plage et entoures par un grand jardin magnifique plein d'arbres majestueux. Les chambres de "l'hotel" sont en fait des chambres integrees a la maison. Le repas est effectue en commun. Les plats Philippins sont exquis ppour un prix tres raisonnable.
Beoordeeld 19 februari 2012

Robert W. van Zweden
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2011
Jungel hotellet nummer 1
Australienaren en riktig crocodile dundee
gillar man äventyr så är det här rätta stället. ligger lite off men gillar man kajak snorkling dyk mm och är av den sociala typen så är det ett äventyr. ägarna var kanske lite väl för snälla och prat glada. kanske inte det bästa om man vill vara för sig själva och ha lite romantik! ingen beach!!!
Beoordeeld 30 januari 2012

Aiyi R. van China
Groepen
Ik verbleef 7 nachten in februari 2016
位置好,价格在岛上比较低,主人热情
位置好,价格在岛上比较低,主人热情
位于pangangan岛上,出入方便,坐tricycle 17p1/人,岛上的人纯朴,住得舒服,走在小岛上的小道上,很有家的感觉。Calape镇上的市场很便宜,卖各种蔬菜水果和海鱼,可以用主人家厨房做菜。主人家做的饭180p一顿,比较贵,有时人多菜做得不够,吃不饱,也没什么肉菜,后来有几顿,来了几个西人,就有改善了一些。主人很热心,会亲自带我们去找岛上唯一的潜水教练德国人,度过了五天的学习潜水游,非常愉快,教练家还有一个超可爱的混血儿小女孩。房间因为有新的客人来了,我们又临时换到三楼对着花园那个房间,住得基本舒服,性价比可以。不过主人会经常有意无意推荐他们的行程活动,因为这次主要来学潜水和休闲放松,所以也没参加,感觉他们可以少点推销,这样会让人比较自在点。
Beoordeeld 15 februari 2016

zuoguo D. van China
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in februari 2013
感觉不错,舒适,亲切。
服务人员的态度很好,房间干净
服务人员的态度很好,房间干净。周边环境不错。交通便利。价格实惠。很好的旅游首选住宿的地方。下次再来旅行还会选择这里。
Beoordeeld 10 mei 2013

XiaoXian L. van China
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2012
热情的房东 完美的民俗
舒适的房间 优越的地理位置 超正的海岛 可以玩独木舟可以浮潜
虽然从码头出来有点远,但打摩托500php就可以到了,大概需要1小时车程,沿路风光都很好,位于一个小岛上面,民宿有一个很大的花园,有各种奇花异草,很漂亮,后花园门口就是海啦,非常方便,涨潮时可以拖屋主的独木舟出去红树林玩,往西边走几百米就有海底悬崖,可以浮潜,屋主也提供浮潜设备,早上5点起床最正,打开后花园的门,走出海百多米就是迷人的日出~~~~清澈的海水知道膝盖,宁静悠远,凝听着清晨各种生物的声音,令人难忘,后悔只住了一个晚上,有机会一定会再去一次,午晚餐屋主的太太会煮当地的家常菜,100php一个人,很好吃,有兴趣也可以自己下厨。晚上8点就睡了,没有什么夜生活,不过屋里到处有wifi
Beoordeeld 04 maart 2013

sakura S. van Japan
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
綺麗な部屋 美味しい料理
部屋 眺め 気さくなオーナーさん
楽しく滞在させてもらいました!3泊中2日はオーナーさんとカラオケで飲んで歌って。 周りには何もないが 家の前は(庭は) すぐ綺麗な海 ! カヤックもシュノーケリングも楽しめました!
Beoordeeld 31 maart 2016

Maiko N. van Japan
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Gem in Pangangan
Location, owner Bill and Perlie, foods, activity
家族で滞在しました。ここへはカラペからトライシクルで4人で100ペソです。オーナーのビル(オージー)が建築したとても美しい建物と裏庭があります。目の前はマングローブと小さなビーチ(岩がちですが)。夜には満天の星と蛍。私たちは何もしなくても満足でした。ビルは知識豊富でありおちゃめな人です。冗談を言うのが大好き。奥さんのパーリーは明るく、自然体で素敵です。食事は歩ける範囲にイスラハヤハイとピザ屋がありますが、安くはないでしょう。私たちはパーリーと一緒にカラペのマーケットで食材を買ってきて、半分自炊しました。パーリーに料理を頼むこともできます。その辺は相談次第でどうにでもなります。結局大分サービスしてもらい、とても経済的に済ませることができたし、素敵な思い出になりました。アクティビティのカヤックは1時間150ペソ、自転車もそのくらい。ビールは冷えていて小さい瓶で30ペソ、大瓶で80ペソ。安いです。シュノーケルはたまたま事情がありできなかったけど、ビルがいうには世界でもまれに美しいスポットがあるとのこと。ビルに頼めば連れて行ってくれます。アロナビーチでツアーを組むよりとても安く済みます。シャワーとトイレは共同です。まるでホームステイのようでした。良い思い出をありがとう!
Beoordeeld 19 maart 2016