Goed 7,5
op basis van 570 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 570 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

beth van Verenigde Staten
(Echt)paar
Modern Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great value for the location.
Conveniently located on Alona Beach and a close walk to many restaurants. Philippines Fun Divers was in the adjacent building.
Beoordeeld 30 mei 2016

Lorah van Filipijnen
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice
Affordable rates, large rooms and heavy breakfast! 👍🏻
Beoordeeld 11 mei 2016

jaruwan van Thailand
Groep
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
good location but staff not good service facilitie quite old
good location but staff not good service facilitie quite old
Beoordeeld 03 mei 2016

Nick van Australië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Resort Hotel
The great thing about this hotel is the location - right on the beach. The rooms are of an acceptable standard. The staff could do with more training in customer care / relations.
Beoordeeld 26 april 2016

Gudmundur van IJsland
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great hotel and the location is totally perfect. Right at the beach
Nice hotel with good staff
Beoordeeld 11 april 2016

Todd van Australië
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Great Location value for money
Situated right on the beach great staff would not hesitate to recommend this hotel to stay in.
Beoordeeld 04 april 2016

Jean-Christophe van Frankrijk
Groep
Modern Standaard
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Great location, clean hotel
Great location on Alona beach, away from the "touristy hotels". Great staff, always smiling and available. The dive center was amazing. Good quality material, great availability and service.
Beoordeeld 11 februari 2016

Edward van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good base for diving
Good value, functional, nice bar and well positioned on the beach
Beoordeeld 24 januari 2016

Stephen van Nieuw-Zeeland
Gezin met jonge kinderen
Modern Standaard
Ik verbleef 8 nachten in december 2015
Disappointing
1. Pool was good for young kids, 2. Beautiful Beach, 3. Nice big rooms
We enjoyed out stay with young kids. We had 2 rooms next to each other, the pool was great and the closeness to the beach and restaurants was good. The food service was terrible, often waiting 45 minutes so we rarely ate in the hotel, we did not get breakfast included which was lucky. We ate at neighbouring restaurants for all meals. The dive shop is primarily for Japanese and always overcrowded so we went to Alona Divers next door.
Beoordeeld 18 januari 2016

steven van Australië
Groep
Modern Standaard
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Staff were just confused and not there
location, menu, crispy pata
Only just ok, seemed like the staff were easily confused and one staff member placed permanently at the bar would of been a blessing
Beoordeeld 11 januari 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: