Zeer goed 7,8
op basis van 2053 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2053 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Ritchie van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Tweepersoonskamer - Westvleugel
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Food is expensive
The food is very expensive yet not exceptional. There are convenience stores nearby but their goods/items are costly. You can't buy cheap goods/items in Panglao.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIALIN van China
(Echt)paren
Standaard kamer met 2 aparte bedden of tweepersoonsbed - hoofdgebouw
Ik verbleef één nacht in september 2016
not as good as described
too high expectation based on online recommendation. so-so expenriece. not as good as other resorts
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Reina van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard Tweepersoonskamer - Westvleugel
Ik verbleef één nacht in september 2016
Perfect Facilities & Affordable
Well maintained hotel. Spacious rooms. 2 pools, 1 per building. I so love the pool, clean and big enough for the guests to enjoy. Staff are very attentive and nice. They allowed us to Check in at 11am. ;) Price is so cheap considering their amenities. Booked for less than 1.5k. Though a bit far like 5-7mins walk to the beach. Super Recommended :)
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ernest van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Standaard kamer met 2 aparte bedden of tweepersoonsbed - hoofdgebouw
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
I Recomment
Had a pleasant stay here and found no faults, good food,friendly staff,i will go back there.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard kamer met 2 aparte bedden of tweepersoonsbed - hoofdgebouw
Ik verbleef één nacht in september 2016
Bed bugs
It was OK till I slept. Covered in bedbugs bites. Went to the front desk for help at 5 am. Nothing. Slept in the lobby before checking out
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Darill van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe West Wing Tweepersoons (Deluxe Verdieping)
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel
A must try hotel in panglao
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patricia van Filipijnen
Groepen
Deluxe (Hoofdgebouw)
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Had a fantastic time staying here!
Everything was perfect except for the bath water / toilet.
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ma. van Filipijnen
Groepen
Standaard Tweepersoonskamer - Westvleugel
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Lori
The staff are friendly, courteous and prompt to respond to requests. Facilities are in good condition. The food is great. Rooms and pools are clean. Our hotel transfers were very efficiently handled. I would check-in at the same hotel if I travel to Bohol again.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JESUSA van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard kamer met 2 aparte bedden of tweepersoonsbed - hoofdgebouw
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samuel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard kamer met 2 aparte bedden of tweepersoonsbed - hoofdgebouw
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: