Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 863 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Jason van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great Hotel for its price
I booked on a discounted rate about 50% off its regular listing. Even its smallest room is big at 25 Sq M. Everything is in and the rooms are designed like a condo unit with its own ref, kitchenette, microwave, etc. The breakfast buffet is splendid. Staff are generally courteous. Hot shower works well. Two thumbs up!
Beoordeeld 30 augustus 2016

Mae van Filipijnen
(Echt)paar
Superior Suite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
REALLY GOOD PLACE TO STAY.
room had complete amenities. Microwave, ref, beverages. Bed was clean and comfortable. the view from the 9th floor was great! and the classy feeling you get when you enter the hotel was one of my best. :) will definitely book again on my next stop over in cebu..:)
Beoordeeld 25 augustus 2016

Sebastian van Duitsland
(Echt)paar
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
A very good hotel that i can recommend
The rooms are big and in a very good state, and the breakfast buffet is tasty and plenty. The staff is friendly, the hotel looks inviting.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Chen van China
(Echt)paar
Deluxe Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Pleasant nice place to live
Pleasant nice place to live
Beoordeeld 23 augustus 2016

mustafa van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Superior Suite
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
clean and nice stuff
clean and nice stuff
Beoordeeld 23 augustus 2016

Antonio van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
very nice hotel
very nice hotel
Beoordeeld 21 augustus 2016

Jacqueline van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good stay
Overall stay was pleasant, i believe we got a good value for our money and more.Lobby is nice and elegant, rooms are clean and breakfast was overwhelming. Would definitely book again in my future cebu trips.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Gerry van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Gerry F.
Very nice experience with this hotel. I also like the buffet style breakfast typical of 5-star hotels. - from a Cargo Executive
Beoordeeld 19 augustus 2016

Jinil van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good
It's good
Beoordeeld 17 augustus 2016

Joan van Filipijnen
(Echt)paar
Superior Suite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Accessible location, friendly staff, clean
What I read in the reviews was true- friendly staff, convenient, affordable. the breakfast buffet was not as good as they say it was but it kept my tummy full. Room was smaller but we had a double bed and a clean bathroom. Bring ur own toiletries as they do not include a free toothbrush and toothpaste
Beoordeeld 17 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: