2015
Zeer goed 8,0
op basis van 2212 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2212 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Giovie van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2014
City hotel
Location , food, amenities
Great location, one of the best buffet selections in the city, has great view and a lot of amenities
Beoordeeld 21 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Chef
They had a Valentine's dinner but you could see the chef tasting the food from the same spoon he cooked with. That was nasty!!
other than the chef eating from the same spoon he was cooking with it was ok. Someone should train the chef to taste with a clean spoon each time and not eat from the cooking spoon.
Beoordeeld 18 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

rowena van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2015
so so
location
relax
Beoordeeld 17 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARION van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Value for money
Room, Breakfast Buffet, Location
I would stay here again in my next trip
Beoordeeld 09 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Barbados
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
May 2015 Stay
Friendly, helpful staff; excellent facilities (especially gym); good security including protection from unscrupulous taxi drivers whenever leaving the hotel.
Beoordeeld 08 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mariant van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Hoek
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Value for your money
The location, The ambiance and the staff
We stayed there for 3 nights with our family. We had a wonderful time and the staff was very accommodating and even catered to the our weirdest needs at the late hours of the night. Definitely worth the money.
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marden van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Okay only , not much , tidy
Clean , good location , average only
good location , lousy staffs and lazy , clean
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marden van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2015
just not much in that hotel , staffs r unattentive
okay, not much
staffs are not attentive , not enthusiast enough ,they look lazy to do their jobs , disappointed of keep waiting for them coz what they said will take time for them to retrieve respond booked by Agoda , knowing couple is checking in ...they just placed one toothbrush ...4 star no slippers or bathrob
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

joel van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Great for get away
Accomodation, security and ammenities
Good and satisfying
Beoordeeld 29 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rhea van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2014
great but small rooms
location, price, comfy bed
breakfast is meh
Beoordeeld 29 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: