Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 8,0
op basis van 2174 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2174 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,1
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

theo D. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in januari 2009
WIE GEK IS OP LAWAAI MOET NAAR DIT HOTEL
DE LIGGING
ZOWAT ALLES IS NEGATIEF.DE KAMERS ZIJN REDELIJK MAAR DE PRIJZEN ZIJN VEEELLLLLL TE HOOG.GROOTSTE NADEEL DAT JE ER GEEN KAMER ZULT AANTREFFEN WAAR JE ECHT RUSTIG KUNT SLAPEN.HET IS OF HET VERKEER OF DE BOUWAKTIVITEITEN ( AAN DE OVERKANT ) WELKE NOG TOT EIND 2010 GAAN DUREN WELKE JE UIT JE SLAAP HOUDEN
HET RESTAURANT IS GOED EN HET RESTAURANT OP DE 2 E VERDIEPING IS LEUK OMDAT HET EN EEN POOL HEEFT EN IEDERE AVOND LIVE-MUZIEK HEEFT
Beoordeeld 05 februari 2009

Heidi A. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Time with fam
It has the best location...near ayala mall...the food is good...the children likes the pool...but our room is not cold enough...but overall its ok and we had fun
Beoordeeld 21 augustus 2016

Tim C. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Parkland made it good
Location is great, The room was booked as Breakfast included and when I got to the hotel they said it's breakfast in bed which is not the same. I asked to talk to the manager and she was very helpful but I still had to pay a small upgrade fee.
Beoordeeld 20 augustus 2016

Patrick F. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Banker
Great room and service.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Jerry R. van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
A 3 Star Hotel in Great Location
Good facilities...service is ok...variety of food selection plus the location which is just a few minutes walk to Ayala Mall.
Beoordeeld 17 augustus 2016

randy P. van Filipijnen
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
very good
i highly recommend it to others
Beoordeeld 09 augustus 2016

July H. van Zuid-Korea
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Overall good
It was good to stay with low budget. Worth of money.
Beoordeeld 09 augustus 2016

Henry S. van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Poor
With epis
Beoordeeld 09 augustus 2016

Ysabel G. van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Location
Located across Ayala Center Cebu. Massage places nearby. Taxi cabs easily accessible. Will stay here again
Beoordeeld 04 augustus 2016

JESSIE S. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent location
Location is excellent it's near to the Ayala mall,transportation is not a problem,lots of restaurant nearby,love the breakfast buffet definitely will go back at parklane hotel.
Beoordeeld 30 juli 2016