2015
Zeer goed 8,0
op basis van 2212 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2212 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

theo van Nederland
Zakelijke reizigers
Hoek
Ik verbleef 5 nachten in januari 2009
WIE GEK IS OP LAWAAI MOET NAAR DIT HOTEL
DE LIGGING
ZOWAT ALLES IS NEGATIEF.DE KAMERS ZIJN REDELIJK MAAR DE PRIJZEN ZIJN VEEELLLLLL TE HOOG.GROOTSTE NADEEL DAT JE ER GEEN KAMER ZULT AANTREFFEN WAAR JE ECHT RUSTIG KUNT SLAPEN.HET IS OF HET VERKEER OF DE BOUWAKTIVITEITEN ( AAN DE OVERKANT ) WELKE NOG TOT EIND 2010 GAAN DUREN WELKE JE UIT JE SLAAP HOUDEN
HET RESTAURANT IS GOED EN HET RESTAURANT OP DE 2 E VERDIEPING IS LEUK OMDAT HET EN EEN POOL HEEFT EN IEDERE AVOND LIVE-MUZIEK HEEFT
Beoordeeld 05 februari 2009

Zoltan van Hongarije
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
good
near from ayala
Beoordeeld 23 september 2016

Heintje van Filipijnen
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Not the 4 star I was expecting
It's ok but due to many others in the same area, it just didn't justify the 4 star n the price
Beoordeeld 22 september 2016

Derek van Canada
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2016
A break from the island
Arrived 8pm from a nearby island, my room that was reserved was given away, so they upgraded me to a great room. i was excited to use the jaccuzzi, but it wasnt warm. Its outdoor and only heated hot at certain times, which is disappointing. I came back in the morning to use jaccuzzi but it was cold still, so i worked out in the gym. Facilities in gym were great, and enjoyed a very hot sauna to relax afterwards. The staff in the gym were super friendly and helpful with equipments and other needs.
Beoordeeld 20 september 2016

Phillip van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Leak
Just had a leak in the bathroom
Beoordeeld 20 september 2016

Jeffrey van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
A home away from home...
Excellent place and location, with ample amenities for family use. Very near to the Ayala Mall and accessible to all other places to go when in Cebu.
Beoordeeld 20 september 2016

Yvette van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Quick Getaway
As a whole, my experience with Cebu Parklane was great. It's very near Ayala Center Cebu and Redemptorist church as well. The staff were very courteous and helpful.
Beoordeeld 19 september 2016

MARYVINNE van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good Location
If your meetings are at Ayala this Hotel is a great location.
Beoordeeld 19 september 2016

Lamberto van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Cebu trip
Very Old ambiance.
Beoordeeld 18 september 2016

sarah van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
nice hotel
near to the mall...just walking distance
Beoordeeld 16 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: