Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 8,0
op basis van 2185 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2185 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8

theo D. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in januari 2009
WIE GEK IS OP LAWAAI MOET NAAR DIT HOTEL
DE LIGGING
ZOWAT ALLES IS NEGATIEF.DE KAMERS ZIJN REDELIJK MAAR DE PRIJZEN ZIJN VEEELLLLLL TE HOOG.GROOTSTE NADEEL DAT JE ER GEEN KAMER ZULT AANTREFFEN WAAR JE ECHT RUSTIG KUNT SLAPEN.HET IS OF HET VERKEER OF DE BOUWAKTIVITEITEN ( AAN DE OVERKANT ) WELKE NOG TOT EIND 2010 GAAN DUREN WELKE JE UIT JE SLAAP HOUDEN
HET RESTAURANT IS GOED EN HET RESTAURANT OP DE 2 E VERDIEPING IS LEUK OMDAT HET EN EEN POOL HEEFT EN IEDERE AVOND LIVE-MUZIEK HEEFT
Beoordeeld 05 februari 2009

Eduardo B. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Well-situated hotel, but disappointing quality
It's located right next door to the Ayala Center Cebu shopping complex, so that's always good for tourists and business travelers. But the hotel itself is pretty bare in terms of facilities. Service was disappointing too, as the staff were less than helpful during check in and when inquiring about city tours.
Beoordeeld 01 september 2016

Geoffrey M. van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Good central hotel
Room was a good size, breakfast adequate and swimming pool attractive. Good quality hotel right in the centre of town. Recommended as good value for money
Beoordeeld 30 augustus 2016

PERRY T. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Vacation
Shower clogged. Otherwise good.
Beoordeeld 30 augustus 2016

Ernie A. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location but needs better pedestrian lane for croosroad.
Been in here before my 4th. Will surely come back.
Beoordeeld 28 augustus 2016

Aurelio T. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good place to stay while in cebu
Very accommodating staff
Beoordeeld 27 augustus 2016

Kathleen C. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Parklane worst hotel
when we arrive at our room the wifi isnt working, cable not working and worst aircon not functioning well. AC was set to 16 but im still sweating. First and last stay
Beoordeeld 27 augustus 2016

Thomas J. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great hotel
Excellent sevice and great staff. The only suggestion is to update the bathroom towels, they are getting a little old.
Beoordeeld 27 augustus 2016

TERENCE S. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Dated and tired
Breakfast was very poor. No hot water working in original room so they moved me to higher floor. Hot water in that room was excellent but no taps to bath. Staff very good and friendly.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Vincent L. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Comfortable place to stay in cebu city
The location of the hotel is very convenient,walking distance from the mall,very close to taoist temple and temple of leah.
Beoordeeld 24 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: