2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3270 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3270 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

J van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in januari 2011
Leuke locate, erg goed restaurant leuke service
Zwembad, restaurant en personeel
Erg gezellig personeel, fijn zwembad, strand is niet zo bijzonder. De kamers zijn prima, maar badkamers zijn gedateerd.
Beoordeeld 02 februari 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Filip van België
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in maart 2010
Filipijnen White Sands Cebu
Vriendelijk, proper, goed gelegen
Het ontbijt was wel goed en uitgebreid, maar als U laat was om te ontbijten was niet alles aangevuld.
was mijn eerste keer in de Filipijnen, het hotel was prijs / kwaliteit erg goed, erg goed onthaal, vriendelijk, propere kamers en een goed ontbijt als je op tijd was, ook tal van mogelijkheden voor ontspanning en een prive strand, ook met zwembad voorzien van redders, is ideaal om met kinderen hier te verblijven, is niet te ver gelegen van vliegveld en de stad, leveren ook een goede service als U iets vraagt of nodig heeft.
Beoordeeld 27 maart 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maurice van België
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in februari 2010
Best geschikt hotel voor familie en ouderen
Het is een hotel die ruimte biedt. Uitgestrekte zwemkom + aparte zwemkom die meer kalmt biedt. Vriendlijke bediening in restaurant en goede keuken. Mogelijkheden voor watersport
Onvoldoende prive kluizen voorhanden voor de kames
Dit is best een gezellig hotel met veel ruimte zowel voor watersport als tuinen. De kamers zijn zeer goed uitgerust, met alle faciliteiten. Het restaurant biedt uitstekende gerechten en de bediening is zeer vriendelijkheid. Een aparte zwemkom, meer afgelegen biedt de mogelijkheid voor zwemmers die het wat kalmer willen doen.
Beoordeeld 05 maart 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerard van Nederland
(Echt)paren
Grande Luxe
Ik verbleef 7 nachten in januari 2010
Goed resort
prima restaurant en zeer vriendelijk personeel
voor kinderen is er niet veel te doen
Cebu White Sands at Maribago Beach is een heel prettig resort, het islandhoppen is een aanrader, verder erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beoordeeld 25 januari 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Franciscus van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in april 2009
Lux resort aan het water
Mooie kamers. Mooie zwembaden. Uistekend restaurant met afwisselend menu. Prima service.
Ieder resort heeft zijn privé strand. Je kunt dus niet een mooie strandwandeling maken langs de kust. Dat is jammer.
We hebben hier 4 dagen doorgebracht tijdens de Paasdagen. Het was zeer relaxed. De Kamers zijn vortreffelijk. Het Resort mooi ingericht. We hebben alle dagen gegeten in het hotel restaurant, iets wat we zelden doen, maar het was zo gezellig en lekker en afwisselend. De zwembaden zijn super. De massage was perfect. Het hotel ligt ietwat afgelegen maar met een Jeepney reis je voor weinig geld naar waar je wilt. De markt in Lapu Lapu is leuk. Verder is een dagje Island Hopping zeker de moeite waard.
Beoordeeld 08 juli 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petrus van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Grande Luxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2009
Genoten op Cebu White Sands At Maribago Bay Hotel
Mooi aangelegde ruime tuin met een zwembad. Vanuit het zwembad heb je zicht op het strand.
De trap bij de bungalow was onveilig voor kleine kinderen. Een trapleunig zou wellicht een oplossing kunnen zijn. Tevens zou de prijs van het hotelbusje concurerent met een taxi moeten zijn.
Hoewel ons verblijf helaas 2 dagen was hebben we heerlijk genoten. Het ontbijt was heerlijk. Zeer uitgebreid. Het personeel was ontzettend beleeft en behulpzaam en vriendelijk. We hebben heerlijk genoten van rust, ruimte en het mooie hotel. Wanneer we weer een bezoek aan Cebu brengen zullen we zeker ons verblijf weer bij Cebu White Sands At Maribago Bay Hotel boeken.
Beoordeeld 09 juni 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

johannes van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2009
Prima bestemming
de uitstraling van het hotel is uitstekend en de voorzieningen zijn prima
verblijf was te kort om hier een mening over te geven
De entree van het hotel oogt uitstekend en op een efficiente wijze wordt je geholpen door bereidwillig personeel. Een groot voordeel vond ik het alarmsysteem op de deur; is de deur niet goed afgesloten dan hoor je dat. De kamer oogt netjes en bij nader onderzoek is deze dat ook. Alles is aanwezig alleen vond ik de badkamer aan de kleine kant. Terwijl bovendien het badkamerlinnen wel aan vernieuwing toe is.Het uitzich vanuit de kamer was voor mij prachtig en ook de toegang naar zee, restaurant en bars is prima in orde. Watersportfaciliteiten voor de deur en wat wil je nog meer. Prima hotel tegen een prima prijs.
Beoordeeld 24 mei 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dominicus van Nederland
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in februari 2009
ok, maar 4 sterren?
groot zwembad, redelijk rustig, personeel attent
alleen eerste dag gratis flesjes drinkwater, betalen voor roomservice, eten restaurant vrij duur
Verbleven hier 1 week in een kamer bij het zwembad. Kamer was OK, maar er liepen nogal wat mieren rond, vooral op het terras. Kamer is basis, douche/bad met koud en warm stromend water, tv. Kon in deze kamer internetten (WI FI) maar ontvangst was matig. Ontvangst is beter in lobby en restaurant. Zwembad is groot (2e zwembad aanwezig) met toezicht. Er zijn ook 3 Koi karper vijvers met veel Koi karpers. Karpers mag je voeden (P20 per zakje voer). Strand is klein. Je kan van hieruit duiken, waterscooter huren of gaan eilandhoppen. Eten is OK maar relatief duur. Er is een BBQ 1 a 2* per week. Roomservice kost P25 p/p (waarom???het is al duurder). Alleen op de 1ste dag krijg je gratis flesjes drinkwater. Je kan buiten het resort water kopen etc. Er is een Koreaanse supermarkt schuin tegenover het resort of een kleine supermarkt (beetje verborgen in een zijstraat) als je rechtsaf gaat. Over het algemeen is het een aan te raden resort voor 4 of 5 dagen, maar heb geen zeer hoge verwachtingen
Beoordeeld 10 maart 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nawaf van Saoedi-Arabië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great choice
The staff are friendly and very responsive to guests needs. The booked room was not available and they've upgraded my reservation to a suite. The ambience is very suitable for relaxation. there are multiple swimming pools, water sports and diving center as well. Breakfast is awesome, plenty of food varieties. The price is reasonable for such hotel with great facilities.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joville van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Policy issue
#1 - visitors of guests not allowed to be entertained in the room only at the lobby - I understand policy however it is inconvenient especially on our situation that we wanted to bond with family during our short visit. What is the issue there so long visitors never use any of the amenities??? Really disappointing #2 - Staff delivery of message about not allowing visitors to go to the room was unsatisfactory. She could have said, how I'd love to however based on policy not allowed and should have asked me if it was explained to me clearly especially that I booked in Agoda, frontdesk staff should be proactive. Also since I further asked favor, if I did not ask for a manager, she wouldn't do it, but she could have been proactive in checking so I did not have to haggle. I never had this kind of experience in any of the 5 star hotels in Cebu, reason the experience was very disappointing #3 during checkout, staff were not attentive. My husband handed them the keycard but they could not find it. #4 our IDs were not returned upon check-in and we noticed only when got to the airport that we didn't have our IDs ... so bad. Called the hotel and confirmed its at the frontdesk. We ask to send to suggested address. the following day we made a follow-up, the staff on duty said, the night shift staff did not indicate any instructions to send the IDs and also ask who should pay!?! See how huge the hassle and inconvenient! To make it short, we asked our relative to get the IDs from the hotel and send to us. # Agoda, please ensure that policies are stipulated clearly so I could have avoided White Sands but thanks for the experience and lesson
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: