arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3202 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3202 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,9
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

7,7 J S.
Nederland
02 februari 2011
Leuke locate, erg goed restaurant leuke service
Zwembad, restaurant en personeel
Erg gezellig personeel, fijn zwembad, strand is niet zo bijzonder. De kamers zijn prima, maar badkamers zijn gedateerd.

8 Filip B.
België
27 maart 2010
Filipijnen White Sands Cebu
Vriendelijk, proper, goed gelegen
Het ontbijt was wel goed en uitgebreid, maar als U laat was om te ontbijten was niet alles aangevuld.
was mijn eerste keer in de Filipijnen, het hotel was prijs / kwaliteit erg goed, erg goed onthaal, vriendelijk, propere kamers en een goed ontbijt als je op tijd was, ook tal van mogelijkheden voor ontspanning en een prive strand, ook met zwembad voorzien van redders, is ideaal om met kinderen hier te verblijven, is niet te ver gelegen van vliegveld en de stad, leveren ook een goede service als U iets vraagt of nodig heeft.

8,7 Maurice D.
België
05 maart 2010
Best geschikt hotel voor familie en ouderen
Het is een hotel die ruimte biedt. Uitgestrekte zwemkom + aparte zwemkom die meer kalmt biedt. Vriendlijke bediening in restaurant en goede keuken. Mogelijkheden voor watersport
Onvoldoende prive kluizen voorhanden voor de kames
Dit is best een gezellig hotel met veel ruimte zowel voor watersport als tuinen. De kamers zijn zeer goed uitgerust, met alle faciliteiten. Het restaurant biedt uitstekende gerechten en de bediening is zeer vriendelijkheid. Een aparte zwemkom, meer afgelegen biedt de mogelijkheid voor zwemmers die het wat kalmer willen doen.

8,3 Gerard T.
Nederland
25 januari 2010
Goed resort
prima restaurant en zeer vriendelijk personeel
voor kinderen is er niet veel te doen
Cebu White Sands at Maribago Beach is een heel prettig resort, het islandhoppen is een aanrader, verder erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

9,7 Franciscus V.
Nederland
08 juli 2009
Lux resort aan het water
Mooie kamers. Mooie zwembaden. Uistekend restaurant met afwisselend menu. Prima service.
Ieder resort heeft zijn privé strand. Je kunt dus niet een mooie strandwandeling maken langs de kust. Dat is jammer.
We hebben hier 4 dagen doorgebracht tijdens de Paasdagen. Het was zeer relaxed. De Kamers zijn vortreffelijk. Het Resort mooi ingericht. We hebben alle dagen gegeten in het hotel restaurant, iets wat we zelden doen, maar het was zo gezellig en lekker en afwisselend. De zwembaden zijn super. De massage was perfect. Het hotel ligt ietwat afgelegen maar met een Jeepney reis je voor weinig geld naar waar je wilt. De markt in Lapu Lapu is leuk. Verder is een dagje Island Hopping zeker de moeite waard.

9,7 Petrus T.
Nederland
09 juni 2009
Genoten op Cebu White Sands At Maribago Bay Hotel
Mooi aangelegde ruime tuin met een zwembad. Vanuit het zwembad heb je zicht op het strand.
De trap bij de bungalow was onveilig voor kleine kinderen. Een trapleunig zou wellicht een oplossing kunnen zijn. Tevens zou de prijs van het hotelbusje concurerent met een taxi moeten zijn.
Hoewel ons verblijf helaas 2 dagen was hebben we heerlijk genoten. Het ontbijt was heerlijk. Zeer uitgebreid. Het personeel was ontzettend beleeft en behulpzaam en vriendelijk. We hebben heerlijk genoten van rust, ruimte en het mooie hotel. Wanneer we weer een bezoek aan Cebu brengen zullen we zeker ons verblijf weer bij Cebu White Sands At Maribago Bay Hotel boeken.

8,3 johannes B.
Nederland
24 mei 2009
Prima bestemming
de uitstraling van het hotel is uitstekend en de voorzieningen zijn prima
verblijf was te kort om hier een mening over te geven
De entree van het hotel oogt uitstekend en op een efficiente wijze wordt je geholpen door bereidwillig personeel. Een groot voordeel vond ik het alarmsysteem op de deur; is de deur niet goed afgesloten dan hoor je dat. De kamer oogt netjes en bij nader onderzoek is deze dat ook. Alles is aanwezig alleen vond ik de badkamer aan de kleine kant. Terwijl bovendien het badkamerlinnen wel aan vernieuwing toe is.Het uitzich vanuit de kamer was voor mij prachtig en ook de toegang naar zee, restaurant en bars is prima in orde. Watersportfaciliteiten voor de deur en wat wil je nog meer. Prima hotel tegen een prima prijs.

6 Dominicus M.
Nederland
10 maart 2009
ok, maar 4 sterren?
groot zwembad, redelijk rustig, personeel attent
alleen eerste dag gratis flesjes drinkwater, betalen voor roomservice, eten restaurant vrij duur
Verbleven hier 1 week in een kamer bij het zwembad. Kamer was OK, maar er liepen nogal wat mieren rond, vooral op het terras. Kamer is basis, douche/bad met koud en warm stromend water, tv. Kon in deze kamer internetten (WI FI) maar ontvangst was matig. Ontvangst is beter in lobby en restaurant. Zwembad is groot (2e zwembad aanwezig) met toezicht. Er zijn ook 3 Koi karper vijvers met veel Koi karpers. Karpers mag je voeden (P20 per zakje voer). Strand is klein. Je kan van hieruit duiken, waterscooter huren of gaan eilandhoppen. Eten is OK maar relatief duur. Er is een BBQ 1 a 2* per week. Roomservice kost P25 p/p (waarom???het is al duurder). Alleen op de 1ste dag krijg je gratis flesjes drinkwater. Je kan buiten het resort water kopen etc. Er is een Koreaanse supermarkt schuin tegenover het resort of een kleine supermarkt (beetje verborgen in een zijstraat) als je rechtsaf gaat. Over het algemeen is het een aan te raden resort voor 4 of 5 dagen, maar heb geen zeer hoge verwachtingen

6 Bao N.
Vietnam
21 juni 2016
No wifi in room
There's no wifi in our room. We complaint to the staffs but no thing solved. Besides, private beach is small and no one use it for swimming. However, the staffs are nice and friendly.

5,2 Eleanor C.
Australië
20 juni 2016
Disappointing
Mosquitos inside the room that bit me right after we got inside the. Staff offered to spray but due to my health it was not an option. Staff transferred us to another room which there was no safety deposit box. Safety deposit box was then provided but not securely attached that anybody can carry it out from our room.