Zeer goed 7,6
op basis van 1416 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1417 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 6,7
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Emile van Nederland
(Echt)paren
Premier Deluxe Zwembadzijde
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good hotel
Good hotel at fine location nGood hotel at fine location not too far from the aiportot too far from the aiport
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Celito van Filipijnen
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent experience
Hassle-free experience from arrival to departure. Courteous and helpful staff. Clean, comfortable facilities.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choi van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Deluxe Aan het zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Generally O.K
Good service and pretty good bargain but location wasn't good and beach was look good in the night but in the morning it smells weird and looks very, i mean very bad.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Isabel van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Clean pools but the beach is not good!!
Nice staff and they are willing to help/assist you in your needs.. Beach not good!!!
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Premier Deluxe Zwembadzijde
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Beoordeeld 24 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

haruhiko van Japan
(Echt)paren
Deluxe Aan het zwembad
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yokoyama van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathan van Australië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Old rooms
Old rooms, noisy AC, lovely setting
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Darryl van Australië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Accommodation
The place was nice
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sheena van Filipijnen
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Place is not really impressive
But the staff are great,. Food are too expensive for the taste.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: