Zeer goed 7,6
op basis van 1420 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1420 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 6,7
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Shahromi van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Aan het zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice hotel
Nice hotel but it's hard to find halal food.
Beoordeeld 11 september 2016

Emile van Nederland
(Echt)paar
Premier Deluxe Zwembadzijde
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good hotel
Good hotel at fine location nGood hotel at fine location not too far from the aiportot too far from the aiport
Beoordeeld 06 september 2016

Celito van Filipijnen
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent experience
Hassle-free experience from arrival to departure. Courteous and helpful staff. Clean, comfortable facilities.
Beoordeeld 01 september 2016

Choi van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Deluxe Aan het zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Generally O.K
Good service and pretty good bargain but location wasn't good and beach was look good in the night but in the morning it smells weird and looks very, i mean very bad.
Beoordeeld 29 augustus 2016

Isabel van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Clean pools but the beach is not good!!
Nice staff and they are willing to help/assist you in your needs.. Beach not good!!!
Beoordeeld 28 augustus 2016

Michael van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Premier Deluxe Zwembadzijde
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Beoordeeld 24 augustus 2016

haruhiko van Japan
(Echt)paar
Deluxe Aan het zwembad
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Beoordeeld 19 augustus 2016

yokoyama van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Beoordeeld 19 augustus 2016

Jonathan van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Old rooms
Old rooms, noisy AC, lovely setting
Beoordeeld 13 augustus 2016

Darryl van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Accommodation
The place was nice
Beoordeeld 13 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: