Goed 7,2
op basis van 1143 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1143 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Sarah van Verenigde Staten
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
second room better than the first
We stayed at the hotel two different times (because we went to Camiguin island in between). The first room we stayed in was in an older part of the hotel, and the shower curtain was very dirty, and the hot water heater often flipped off in the middle of showers. The mattresses were also very worn, but they were comfortable, and the wifi signal was very poor. I was told the problem with the wifi was because the hotel was fully booked. The second room we stayed in was on a higher floor and seemed to be in a more recent addition to the hotel. It was generally cleaner, and the hot water heater worked well, though the room was still very small. I did see small bugs in both rooms - but they are very difficult to keep out in Asia!
Beoordeeld 10 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Armel van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
worth my money
I like the location.
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jayson van Canada
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Needs a lot of improvement
Booked from agoda. We made a late check-in since we only need it to stay for the night. They gave us an uncleaned room. But was quick enought to transfer us to a different room. It was an ok ok room but the shower heater was not working.
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Milagros van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
not good
Not good smell was really awful, facilities are very old, far from anywhere
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jake van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Diplomat Hotel is Really Good
I can recommend Diplomat Hotel to my friends.
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Florianne van Filipijnen
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Comments
The bathroom was dirty when we get there. There were molds on the floor even on the shower curtain.
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rohit van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Excellent location, staff and price
Excellent location, staff and price
Beoordeeld 18 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bella van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
cockroaches!!
The Building looked okay(lobby was okay). location was okay. but cockroaches were everywhere. lucky I booked only 1 night. You can leave your luggage in the lobby, though.
Beoordeeld 13 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

marigold van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
nice and friendly staff
the staff was nice and the room is so clean. thank you diplomat!! till we meet again! :D
Beoordeeld 11 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Burak van Turkije
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location but hotel is old
The location is good. I guess this was a good at hotel in the past but now it is old. Air Conditioner was working so noisy that I had to turn off it and sleep in warm room. They need to renovate.
Beoordeeld 25 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: