Zeer goed 7,9
op basis van 241 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 241 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Joanna van Nieuw-Zeeland
Gezin met jonge kinderen
Premiere
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice stop over hotel
Perfect for 1 or 2 nights. Big rooms with comfortable beds. Nice pool and a decent breakfast.
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

The van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Superior Regal
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
OK
OK
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MINYOUNG van Zuid-Korea
Gezin met oudere kinderen
Premiere
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
nice location and kind staff
staff was kind and room was clean. We spent nice time.
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gie van Filipijnen
(Echt)paar
Premiere
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Overall - Okay
The place was clean and the staff was friendly. There are some things I'd like to point out though - the WiFi signal at our room wasn't strong (it kept disconnecting), the faucet had two modes - drip and waterfall, the furnishings weren't "current", and breakfast buffet selection wasn't vast. Good value for money though and staff were very helpful and friendly. Would I stay again? Probably not, but it was a good experience overall.
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lawrence van Singapore
Zakelijke reiziger
Premiere
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Value for money
Hotel located in a less busy part of town. Hotel do not have much facility and I am fine with that. You can take a taxi to the busy part of town in under 20 mins and it does not cost a lot. Hotel is a bit old and it tells. Room is large and room service is also good. Staff performance is generally good. Breakfast have a good spread to me. Most of the guests are local from other parts of Philippines and I enjoy that. Will stay in this hotel if I am back to Cebu again.
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Barry van Australië
Zakelijke reiziger
Premiere
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Decent room, good food and friendly staff
Good value, decent room and food
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

scott van Filipijnen
(Echt)paar
Premiere
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Good value for the money and good location
We travelled to cebu for a short getaway and to conduct some business it was close and convenient the staff service was excellent only down side was hot water was not working in the shower something thats common in big hotels but i would stay again thanks
Beoordeeld 27 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julius van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Premiere
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Ok
Ok
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ednei van Australië
Zakelijke reiziger
Premiere
Ik verbleef 6 nachten in mei 2016
The stuff was great
They was very kind and helpful
Beoordeeld 19 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lluis van Spanje
(Echt)paar
Premiere
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Not a bad place but away
The room was ok and the staff nice but far from the places and no manteinance of room. Some things were old and almost broken. Noisy aircon.
Beoordeeld 18 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: