Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 915 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 915 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

frank H. van Ierland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
LOCATION LOCATION LOCATION
Stayed at this hotel many times and always had a good experience. Staff are both helpful and friendly. But two things stand out for the hotel LOCATION & BREAKFAST . LOCATION it's two mins walk from AYALA MALL .It's BREAKFAST has to the best in the city . The selection at the buffet BREAKFAST IS AMAZING .
Beoordeeld 24 juli 2016

Jeffrey J. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Location
Great hotel close to everything
Beoordeeld 23 juli 2016

nanik S. van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
GREAT LOCATION
FOR THE PRICE THIS IS THE BEST ONE CAN EXPECT.
Beoordeeld 18 juli 2016

Donn F. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great
Great staff great.food.good location. Highly reccomended.
Beoordeeld 12 juli 2016

Donn F. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good staff
Great staff, clean rooms. Excellent beds and pillows.. I slept fantastic. I always use this hotel when Im in Cebu City, which is 1 to 3 times a month.
Beoordeeld 09 juli 2016

Donn F. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Clean
Nice polite staff, clean
Beoordeeld 01 juli 2016

Constatino F. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Ok
Room small, not worth paying extra for breakfast. Location is good, near Ayala and staff friendly.
Beoordeeld 01 juni 2016

Amylene L. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Top notch location
Location: This location is great as it is right across the Ayala Mall. Convenience store right across and 7/11 nearby. Service: All staff were very friendly and accommodating. They were all helpful. Rooms: Nice good space and clean. It was an excellent stay.
Beoordeeld 29 mei 2016

mohanad K. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
nice hotel
I stayed 1 night and was worth the price.
Beoordeeld 26 mei 2016

Judith S. van Filipijnen
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
good location
close to shopping center
Beoordeeld 26 mei 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: