Zeer goed 7,9
op basis van 562 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 562 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Jahzeel van Filipijnen
Groepen
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Worth It
excellent!
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marek van Australië
Individuele reizigers
Deluxe Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location and pleasant stay
I've stayed several times and the hotel is a good mid range choice. Room is clean, staff is friendly and hotel is secure. A great location next to Ayala mall. Breakfast is just ok but I'm not a big breakfast person. Will stay again.
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good hotel and location
Good hotel, nice rooms, good location, accommodating and helpful service.
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Suite
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Perfect for our family
This hotel was perfect for our family. It was close to Ayala mall and made getting around easy. The staff was very helpful.
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tim van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Felt it was nice but still a little over priced.
The in room wi-fi was not working well.
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joshua van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Priced too high!
Not a great value for the money. Good location but priced too high.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gregory van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Hotel Elizabeth, Yes!
We stayed at the Hotel Elizabeth and was pleased. Room was spacious, good warm showers, no cockroaches/ants, clean room, and excellent location. I would recommend this hotel.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roberto van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Location
Near business district and the malls. Very accessible
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

matthew van Japan
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Short stay
Pro: Extremly friendly staff; were only going to be at the hotel for less than 10 hours and the hotel staff asked if we would like some sandwiches to go since we were not going to get breakfast. This was wonderful. They also gave us 4 bottles of water and 4 bananas. This made my wife and I extremely grateful. I will absolutely recommended this hotel. Only con was not being able to stay here a little longer.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kimberly van Filipijnen
Groepen
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good Location
We have stayed 2 nights to this hotel. The time we checked-in, the receptionist is so grouchy like she was not in the mood to work. Location is very convenient and the food was only ok.
Beoordeeld 26 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: