Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 402 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 5,9
Sorteer op

Xen van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
It's the Location
There are a few inns and hostels around that are far better than Hotel Stella. The room that was given to us had a connection to the adjacent guest room. Although the door was locked, you can hear the activities of the other room. Moreover, the room was a little run down with destroyed walls. Nothing fancy. It is not even worth your money. You are paying them for the location. Kudos to the staff though who were always courteous and helpful and accomodating.
Beoordeeld 14 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aianne van Filipijnen
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Nice
Good value for money
Beoordeeld 08 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khalif van Somalië
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
GOOD LOCATIONS
Room is very small air conditioning not good and too much noise hardly to sleep
Beoordeeld 21 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Israël
(Echt)paar
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice hotel
The rooms are comfortable and it's good value for money.
Beoordeeld 17 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

angela van Filipijnen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
good
good service
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lezah van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
just fine
all are okay, its just that the bathroom is not that dry. water will go and stay in the floor near the bowl.
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rhea van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
A family of budget travelers
Location, cost friendly and accomodating staff
Our stay with the hotel is pleasant, the staff are friendly and accommodating, the room is clean although the bathroom is quite small and the shower head is clogged. Over all, the hotel is worth for its budget friendly price.
Beoordeeld 15 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suzara van Filipijnen
Groep
Familie
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
The Rooms
Location, Staffs and Rooms.
We stay in Hotel Stella for 3 days and 2 nights and based on our experience, the rooms are small but good for staying but the comfort rooms are too small. Over all the hotel is nice to stay and the staffs and very accomodating and approachable. I will definitely choose this hotel because its near in the central city.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandra van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very small room
Nice staff
OK hotel . Good value. Friendly staff. Rooms are clean BUT VERY SMALL. Breakfast was ok (rice, eggs and meat). The hotel is not located in a nice area.
Beoordeeld 26 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Princess van Filipijnen
Groep
Familie
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
excellent location
good location near fuente osnena
good
Beoordeeld 23 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: