Goed 7,2
op basis van 1091 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1091 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Albrecht van België
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 12 nachten in juli 2009
mango park hotel
het is een goed hotel het eten is redelijk het personeel staat altijd klaar en natuurlijk het zwembad op het dak is wonderbaar het is overal dichtbij
een zeer drukke straat en de taxi zijn zeer corupt ze proberen u te bedriegen
het hotel is veroudert maar de mensen zijn zeer vriendelijk. het eten in het restaurant is zeer goed u heeft altijd een goed ontbeid. het beste van het hotel is het zwembad gelegen op het dak van het hotel. is zeer goed onderhouden en je hebt er een goed uitzicht op de stad het hotel licht dicht bij de winkelcentrums
Beoordeeld 04 augustus 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petrus van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2009
Net hotel
De ligging was voor ons een voordeel. Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Filippijnen zelf. Het hotel heeft een restaurant waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt.
Er zijn een aantal kamers met uitzicht op een muur.
De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Doordat het een niet al te groot hotel is kennen ze hun gasten. Verder zijn de kamers schoon en hebben we lekker er lekker gegeten. Het ontbijt niet niet erg uitgebreid maar voor ieder wat wils. Op het dak is een zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen.
Beoordeeld 17 juni 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerrit van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in maart 2009
Its his money worth
Centrale ligging tussen Ayala, SM, Osmena plein en havens. De staf en roomservice vriendelijk. Dagelijks schone handdoeken.
Een mini bar zou welkom zijn.
Beoordeeld 26 maart 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jitrndra van India
Groep
Suite
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Almost every thing was good
Good location
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dolores van Filipijnen
Groep
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good location but old facilities
The only good thing about this hotel is the proximity of its location to nearby areas such as Fuente Osmena, Ayala Malls, Mango Park Avenue & Robinsons. It is also one jeep away to Taboan & Carbon Market. As for the staff, they are very much accommodating and helpful. The hotel needs improvement, there should be more lighting on the entrance since its too dark especially at night.They should replaced the towel with a brand new one as the color of the towel doesnt show white but a dirty white.Toilet smells like sewer at night.There is not much of choices for breakfast, I suggest to just eat at the nearby restaurants around.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wil van Australië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2009
Good stay
I enjoyed my stay. Thank you.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PETER van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good location
Close to many facilities, eg. Alaya Mall Plaza. Clubs short walk, restaurant next door, Jollie bee across the road, Dentists a few doors away, Salon a few doors. Banks & ATM short walk. Laundry mat across the road. Permanent security, Large parking area in front of hotel. Jeep nee transport in front of hotel. Their business centre facilities could be improved.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PETER van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Close to everything
I have stayed many times in recent years at this hotel .It has everything close bye, including Resturant next door, jollie Bee across the road, laundry mat over the road, clubs a short walk. Plenty of parking space for Taxi's etc. Jeepnee transport out front of hotel.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Davy van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in september 2016
Bloody Awful!
This place need serious cleaning, And someone's going to get very ill here Not even one star rating adiquate Don't stay here if you value your health!!
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BO van China
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
just like that
the Aircon too noisy
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: