Terug naar hotelinformatie

Goed 7,2
op basis van 1073 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1073 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,0
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,5

Albrecht P. van België
Individuele reizigers
Ik verbleef 12 nachten in juli 2009
mango park hotel
het is een goed hotel het eten is redelijk het personeel staat altijd klaar en natuurlijk het zwembad op het dak is wonderbaar het is overal dichtbij
een zeer drukke straat en de taxi zijn zeer corupt ze proberen u te bedriegen
het hotel is veroudert maar de mensen zijn zeer vriendelijk. het eten in het restaurant is zeer goed u heeft altijd een goed ontbeid. het beste van het hotel is het zwembad gelegen op het dak van het hotel. is zeer goed onderhouden en je hebt er een goed uitzicht op de stad het hotel licht dicht bij de winkelcentrums
Beoordeeld 04 augustus 2009

Petrus T. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2009
Net hotel
De ligging was voor ons een voordeel. Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Filippijnen zelf. Het hotel heeft een restaurant waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt.
Er zijn een aantal kamers met uitzicht op een muur.
De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Doordat het een niet al te groot hotel is kennen ze hun gasten. Verder zijn de kamers schoon en hebben we lekker er lekker gegeten. Het ontbijt niet niet erg uitgebreid maar voor ieder wat wils. Op het dak is een zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen.
Beoordeeld 17 juni 2009

Gerrit D. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in maart 2009
Its his money worth
Centrale ligging tussen Ayala, SM, Osmena plein en havens. De staf en roomservice vriendelijk. Dagelijks schone handdoeken.
Een mini bar zou welkom zijn.
Beoordeeld 26 maart 2009

Arlene T. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
not a good experience
the pictures shown and the actual are not the same. the hotel is a bit old and needs renovation. towels are already grey in color and food is not that good. although coffee is unlimited.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Chen J. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
average stay
Ok location with good number of laundry shops around. near bars if you are looking for them. Room is small and bit stuffy. aircon didnt really work well. Might not go for this hotel again with the same pricing.
Beoordeeld 15 augustus 2016

Marco L. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Not very clean, and need a lot of maintenance
Hotel need a lot of maintenance everywhere (rooms,bathroom,elevator,swimming pool, etc). Dirty carpet on the floor in the room. So price too high compared to quality.
Beoordeeld 15 augustus 2016

ashley R. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Mango
MANGO PARK HOTEL IS REALLY VALUE FOR MONEY, NICELY LOCATED AND JUST A 10 MINUTE WALK FROM AYALA MALL. lOVELY LITTLE POOL ON THE ROOF AND THE ROOMS ARE GREAT FOR WHAT YOU PAY. i HAVE STAYED HERE MANY TIMES AND WILL STAY MANY MORE. AS FOR THE MANGO AREA, IT IS GREAT , NOT ALL BARS AND GIRLS, I FEEL SAFE AND HAPPY IN THE AREA.
Beoordeeld 12 augustus 2016

Hans W. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
First time there
I would go there again. We booked a suite..especially because of the bathtube..and we were not disappointed. Wifi quality is great, the pool's cleanliness not so. Breakfast : average but acceptable. All in all we have got what we expected.
Beoordeeld 11 augustus 2016

LENIE E. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
3 Day Stay in Mango Park Hotel
Towels were very old and used. It need to be replaced.
Beoordeeld 04 augustus 2016

john B. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Mango Park Hotel
dining room staff no uniforms generally untidy swimming pool water not clear windows dirty staff generally pleasant & helpful hotel rooms look tired & need upgrade
Beoordeeld 23 juli 2016