arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Goed 7,2
op basis van 1052 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1052 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,0
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,5

9 Albrecht P.
België
04 augustus 2009
mango park hotel
het is een goed hotel het eten is redelijk het personeel staat altijd klaar en natuurlijk het zwembad op het dak is wonderbaar het is overal dichtbij
een zeer drukke straat en de taxi zijn zeer corupt ze proberen u te bedriegen
het hotel is veroudert maar de mensen zijn zeer vriendelijk. het eten in het restaurant is zeer goed u heeft altijd een goed ontbeid. het beste van het hotel is het zwembad gelegen op het dak van het hotel. is zeer goed onderhouden en je hebt er een goed uitzicht op de stad het hotel licht dicht bij de winkelcentrums

9 Petrus T.
Nederland
17 juni 2009
Net hotel
De ligging was voor ons een voordeel. Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Filippijnen zelf. Het hotel heeft een restaurant waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt.
Er zijn een aantal kamers met uitzicht op een muur.
De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Doordat het een niet al te groot hotel is kennen ze hun gasten. Verder zijn de kamers schoon en hebben we lekker er lekker gegeten. Het ontbijt niet niet erg uitgebreid maar voor ieder wat wils. Op het dak is een zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen.

7,3 Gerrit D.
Nederland
26 maart 2009
Its his money worth
Centrale ligging tussen Ayala, SM, Osmena plein en havens. De staf en roomservice vriendelijk. Dagelijks schone handdoeken.
Een mini bar zou welkom zijn.

6,8 Cheryllyn D.
Filipijnen
28 juni 2016
Affordable relaxing stay
Breakfast is excellent. Our room is good, CR is okay, bed is okay but the staff were not that accommodating or rather say not so welcoming.

8 brent W.
Nieuw-Zeeland
25 juni 2016
Great , just fabulous ,,,,,it was not super flash ...yet the price was right for the room . Nice bre
Not much else to say ......was a great place , worth the money and would be happy to stay again !!

6,4 Eugene S.
Filipijnen
24 juni 2016
Friendly staff
Very accommodating and friendly staff. Room is clean but no ref. Breakfast is a little bit disappointing as my corned beef was served cold. Dinner is ok; the calamari is very tasty, and they serve ice cold beer. Thumbs up to the staff!

7,6 Alfredo R.
Filipijnen
19 juni 2016
Good
Good

8,4 Hanna R.
Filipijnen
18 juni 2016
It was okay
The rooms and baths are okay. Location was great its near everywhere. Free breakfast!

4,4 Hazel J.
Filipijnen
15 juni 2016
Horrible stay
I booked and indicated the ages of my 2 children 4 days before arrival. No one contacted me to advise that there were additional charges for my kids. The carpet had hidden "treasures" in them! I stepped on broken glass and as my toe was bleeding, I sat on the bed to clean it. My other foot got caught on a sticky mouse trap! Geez. There were fixings for cheap 3-in-1 coffee but no hot water. Breakfast was a disappointing platter of a lone sausage cut up in thin slices and very dry eggs. The room we were assigned was fronting the streets and we were up all night with the sirens of ambulances and honking cars. Not sure if a hospital was nearby but there were multiple ambulances with shrilly sirens that passed the whole night. Upon check-out, I asked for a feedback form. The unsmiling receptionist gave me a blank bond paper and I had to ask for a pen. NEVER AGAIN STAYING HERE.

8,8 Jason T.
Filipijnen
15 juni 2016
Good location
It is in a good location. Lots of parking spaces is a plus if one is driving.