2015
Geweldig 8,5
op basis van 2710 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2710 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Warren van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Grande Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Nil
Hotel staff was excellent
Good
Beoordeeld 16 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YongSuk van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great hotel on top of the hill
Great view, nice room and value
If you are not particular in having to stay at hotel on the beach, then Marco Polo is the hotel to stay. Great service, clean and well kept room, great view of the city and the sea from afar and value. Would come here again
Beoordeeld 15 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YongSuk van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Grande Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Value, clean, great view
Great view as its nestled on top a hill, warm staff who are very efficient and value for money
If you are not particular in having to stay at hotel on the beach, then Marco Polo is the hotel to stay. Great service, clean and well kept room, great view of the city and the sea from afar and value. Would come here again
Beoordeeld 15 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rio van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great View of Cebu
Hotel has a very relaxing atmosphere, a great view of the city and very comfortable
Had a great stay in Marco Polo. Very comfortable and has a very relaxing environment. The location however is quite far from the city proper.
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Trevor van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Continental Club Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Best place to stay in the city
Comfortable, Friendly and Affordable
I always enjoy staying at the Marco Polo. Staff are friendly, pool is nice and very affordable.
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

erik van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Grande Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
great stay
the check in and out was fast and professional great rooms and pool
it was a great stay with kids ,will be back again for sure ,kids loved it
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nestor van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
very good
staff, room and view
pretty good
Beoordeeld 10 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TSAI van Taiwan
Individuele reizigers
Grande Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Ok
Ok
Beoordeeld 07 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TSAI van Taiwan
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good
Good
Beoordeeld 07 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 7 nachten in december 2015
The best
Location charm service
I have stayed at Marco Polo many times and each time is fantastic very friendly staff wonderful food and amedities an asset for Cebu
Beoordeeld 07 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: