2015
Geweldig 8,5
op basis van 6129 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6129 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Julien van België
(Echt)paar
Premier Deluxe
Ik verbleef 17 nachten in februari 2014
het beste hotel voor zijn prijs kwaliteit
vriendelijkste personeel ooit gezien, het fantastische ontbijt, en vlak bij ayala mall
ik heb hiervoor 5 keer in de marriott gelegen dat 5 sterren heeft,dit moderne nieuwe 3 sterren quest hotel kan gemakkelijk de test doorstaan het personeel was zo vriendelijk dat ik er soms ongemakkelijk bij werd ze behandelden ons gelijk een koning, en alles was natuurlijk nog nieuw ik had een mooi terras met meubelair, en het fantastische ontbijt nog nooit meegemaakt ge kon kiezen uit filipijns eten,engels en amerikaans en continental eten als ge hier u goesting niet vond dan moet ge thuisblijven.het enigste nadeel vond ik de wifi slechte ontvangst en zeer traag, en als ge langs de straatkant ligt ze zijn daar 2 buildings aan het bouwen en werken bijna 24 op 24 dat maakt wat lawwaai
Beoordeeld 12 maart 2014

Elvira van Nederland
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2014
easy hotel
easy to book ; clean & comfortable
comfortabel hotel. met deze boeking weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. grote kamers, warme douche, schoon, goed ontbijt en lange openingstijden
Beoordeeld 20 februari 2014

Caroline van Nederland
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
Goed hotel, goede locatie, fijn zwembad
Goed hotel, goede locatie, fijn zwembad
Goed hotel, super vriendelijk personeel. veilige locatie tegenover shopping centre. Fijn zwembad
Beoordeeld 16 januari 2014

Caroline van Nederland
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2013
goed hotel, tegenover shoppingmall
zwembad, eten, service
goed bevallen. aardig personeel. goed eten, liggen is tegenover een shopping centre.
Beoordeeld 27 juni 2013

Vincent van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in mei 2013
Relaxed verblijf in goed hotel
snel internet, heerlijk zwembad en goed dinerbuffet
Beoordeeld 06 juni 2013

Vincent van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in mei 2013
Mooi relaxed verblijf
zwembad, internet en dichtbij shoppingmall
Beoordeeld 06 juni 2013

Alain van België
(Echt)paar
Premier Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2013
Een groot hotel met standing.
Gelegen in het centrum, tegenover het winkelcentrum Ayala.
Nieuw hotel met ruime kamers. Premium Deluxe is met terras. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Verzorgd restaurant, doch iets te duur. In het winkelcentrum zijn mogelijkheden genoeg. Misschien op termijn, zoals in vele andere hotels, dient men regelmatig de aircon en andere verluchtingssystemen te reinigen.
Beoordeeld 01 februari 2013

Caroline van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2013
goed hotel, tegenover shopping mall
locatie
Dit is een vrij nieuw hotel. Service is erg goed en personeel heel erg vriendelijk. locatie van dit hotel is erg goed. Het is gelegen tegenover een shopping center.
Beoordeeld 29 januari 2013

Michael van Nederland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2012
Mooi hotel met ruime kamers en goed ontbijt
Tegenover shoppingmall
Mooi schoon goed hotel met vriendelijk personeel. Goed, uitgebreid ontbijtbuffet en schone kamers. Fijn zwembad op de 7e verdieping. Wifi werkt in de kamer niet optimaal, helaas. Shoppingmall en jeepney station aan de overkant
Beoordeeld 08 december 2012

Caroline van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2012
nieuw, mooi hotel
locatie
quest is een nieuw hotel, modern, erg mooi. personeel is heel vriendelijk en is gelegen tegenover een groot shopping mall. ik vind het ontbijt in het hotel wel erg duur, dus ging ik elke dag naar starbucks in het winkelcentrum.
Beoordeeld 30 augustus 2012


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: