arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5784 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6

8 Vincent L.
Netherlands
06 juni 2013
Relaxed verblijf in goed hotel
snel internet, heerlijk zwembad en goed dinerbuffet

8 Vincent L.
Netherlands
06 juni 2013
Mooi relaxed verblijf
zwembad, internet en dichtbij shoppingmall

7,7 Alain M.
Belgium
01 februari 2013
Een groot hotel met standing.
Gelegen in het centrum, tegenover het winkelcentrum Ayala.
Nieuw hotel met ruime kamers. Premium Deluxe is met terras. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Verzorgd restaurant, doch iets te duur. In het winkelcentrum zijn mogelijkheden genoeg. Misschien op termijn, zoals in vele andere hotels, dient men regelmatig de aircon en andere verluchtingssystemen te reinigen.

7,3 Caroline A.
Netherlands
29 januari 2013
goed hotel, tegenover shopping mall
locatie
Dit is een vrij nieuw hotel. Service is erg goed en personeel heel erg vriendelijk. locatie van dit hotel is erg goed. Het is gelegen tegenover een shopping center.

10 Michael B.
Netherlands
08 december 2012
Mooi hotel met ruime kamers en goed ontbijt
Tegenover shoppingmall
Mooi schoon goed hotel met vriendelijk personeel. Goed, uitgebreid ontbijtbuffet en schone kamers. Fijn zwembad op de 7e verdieping. Wifi werkt in de kamer niet optimaal, helaas. Shoppingmall en jeepney station aan de overkant

7,3 Caroline A.
Netherlands
30 augustus 2012
nieuw, mooi hotel
locatie
quest is een nieuw hotel, modern, erg mooi. personeel is heel vriendelijk en is gelegen tegenover een groot shopping mall. ik vind het ontbijt in het hotel wel erg duur, dus ging ik elke dag naar starbucks in het winkelcentrum.

8,7 maria K.
Netherlands
07 juni 2012
Zeer koud, maar luxe en netjes Hotel
Dicht bij een grote shopping mall
Als we de kamer uit liepen deden we al een jasje of vest aan want volgends mij hebben ze het daar standaard door het hele hotel 15 gr. Zo koud. Verder hele mooie kamer vriendelijk personeel , wifi op de kamer was niet goed maar in de rest van het hotel wel!!Overal wel dichtbij dat is ook een voordeel

10 Emmanuel A.
Philippines
30 mei 2016
Wonderful!
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time

9,2 Bruno S.
Switzerland
29 mei 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.

6 James W.
Canada
29 mei 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the mo
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.