Gemiddeld 5,8
op basis van 21 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Gemiddeld



uit 21 beoordelingen
  • Hygiëne 5,8
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 6,4
  • Kamercomfort 6,2
  • Service 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 5,9
  • Ontbijt/maaltijden 4,0
Sorteer op

MARY van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Studio
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
budget-friendly
budget-friendly, near to tourist attractions, friendly staff
We stayed here with my kids and friends. We had a great stay here without costing us too much. Nice place.
Beoordeeld 11 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Great location with friendly staff
Easy access to airport. Close to Mall and restaurants. Helpful staff.
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

richard van Australië
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
Location so convenient to the airport ( i walked )
large apartment style rooms with pool and free wifi
i enjoyed my stay there because of arriving late and departing early from the airport. There still needs alot of renovations to be done including the swimming pool.
Beoordeeld 24 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Risto van Estland
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 6 nachten in november 2012
Decent apartment with resonable price
fully equipped apartments, good internet connection
Best things were good internet connection, nice big rooms, quite clean, great price. I did find a mouse in apartment and asked staff to take care of it, but they didn't. So I had to do it myself. Apartments pool is not in good condition. there is an extra pool in better condition where you need to pay 200P per day. Apartments location is bit isolated maybe, but if you looking for quiet place to stay, then it's fine.
Beoordeeld 20 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danny van Verenigde Staten
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
avoid this place if you are smart!
just close to airport with average room for the money spent!
it is an ok business man hotel. here is the warning. it has no food! there is a bar and a long walk to the mall. the room had constant problems getting us hot water! it has a kitchen, if you really want to cook a meal. the staff was freindly enough. not the lancaster staff who are always trying to tell you not to go on there property! i would aviod if you want food or to swim. for an overnight busniess stay it is ok!
Beoordeeld 31 oktober 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mikael van Zweden
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 9 nachten in januari 2015
Bra läge och standard
Lägenhetshotel, bra läge, lungt
Bra ställe att bo en längre tid, ligger nära Marina mall så enkelt med taxi.
Beoordeeld 13 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chikako van Japan
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
厳しい状況です。
部屋は清潔でした。
滞在費倹約のつもりでしたが、これは賢くありません。完全に地元の人達と同じように生活できる方以外、単身の男性でもさらに同価格でよい環境と設備の宿泊先もありますし、得に女性にはお勧めできません。
Beoordeeld 14 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAIKI van Japan
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in januari 2015
泊っただけ
キッチンがあった、ウォーターサーバーがあった、ベッドが大きかった。
Beoordeeld 12 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hashizume van Japan
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
コンドミニアムの生活を味わえるホテルです
ダブルベッドの寝室がロフトに2部屋、大きなバスタブ、応接間他ダイニングなど一般的な生活道具も全て揃っている
小さな子供も入れて4人での滞在ですが、自炊道具も全て揃っておりロフト付きの3LDKの室内での生活は快適です。ただ、かなり古いコンドミニアムなので、旅行や快適なサービスを求める向きには不向き。交通の便も悪く、特殊な用途に限られます。
Beoordeeld 18 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Natalya van Rusland
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in november 2014
Мерзкий отельчик
Расположение, рядом есть французский ресторан с обалденными сендвичами
по счетчику везти отказались, взяли за 5 минут езды с пятерых, вещи нужно тащить самим, номер старый и грязный, полотенца как будто лет 5 не стирали, в ванне тараканы, ползают какие-то гусеницы, wi fi работает только на лобби, старые чуваки с местными молодыми филиппинками, ночь даже переночевать неприятно, хотелось быстрее оттуда уехать
Beoordeeld 12 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: