Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 287 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,9
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Alfred N. van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great hotel
I like the complimentary airport shuttle and they have a good breakfast selection.
Beoordeeld 02 augustus 2016

Jan S. van Noorwegen
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Dissapointing
No hot water in the shower, roaches in the room, rifts in the bedshits, and sometimes no towls. Nice enough looks on the hotell, and friendly staff. Very good brekafast buffet. I`l never use the hotell again, and i`l not reccomend it to others.
Beoordeeld 01 augustus 2016

Mercedes C. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2016
NOPE.
Cockroach everywhere. Courteous staff. The room had a smell. Maybe they need a renovation to attract more clients but Im sure I won't be going back to that hotel.
Beoordeeld 18 juli 2016

Jamino G. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Review
No wifi, No swimming pool at the time of my stay
Beoordeeld 11 juli 2016

Charles M. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good for all
Nice simple friendly
Beoordeeld 25 juni 2016

RICHARD O. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good location near the airport and export manufacturers in Mactan Zone
needs another re-furbishing to compete in the industry
Beoordeeld 29 mei 2016

allen A. van Canada
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
It's ok
The hotel wifi was outhe for a couple of hours and the staff were not very helpful or apologetic. The breakfast was more thanow adequate other than the coffee, instant coffee which I don't drink would have been better. All in all you get what you pay for here. I will say shuttle service to and from the airport is a nice touch
Beoordeeld 23 mei 2016

Werner T. van Zwitserland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
near airport
free shuttle to airport, breakfast box for early departure
Beoordeeld 16 mei 2016

alberto R. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
No comments
No comments
Beoordeeld 10 mei 2016

Shirleen K. van Singapore
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Retired hotel and room
The property is old and retired. Would be good if a revamp is on the plan. Still acceptable for a night stay just to stay near the airport as Cebu traffic was bad. Hotel provide free shuttle service to airport.
Beoordeeld 09 mei 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: