Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 256 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 6,5
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Ahmad van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2015
cute and small
isolated, cute and small
my stay in this hotel is ok, however the room is extra small and i feei it is not worth the price. the entrance is very messy. i would prefer other hotels. Sorry
Beoordeeld 19 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nora van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2015
Worth the price
Staffs, Rooms, Ambiance
It was overall okay, I just hoped that they had the EU socket.
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shira van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Nice room and good wifi
Wifi, room, lobby
Valleyfront Hotel airport transfer is expensive than fixed rate taxi. Only one ride going to Sto. Nino and lots of establish already in Fuente.
Beoordeeld 19 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ceferino van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2015
Affordable
Value for money
Comfortable and convenient in terms of accessibility in tourist destination
Beoordeeld 17 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

michele van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
fair
in and out easy, quiete, solated
Beoordeeld 09 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

diony van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
False advertisement
Food
This is not a 3 star hotel, it is a motel. The night we arrived, i feel like we are entering a different place because of the entrance. The room looks old and motel like setup. I feel insulted whenever we go out we are asked if we are cleared already. When we arrived after the tour, they will ask us if it is short time. If it was not paid via credit card and advance booking, i would have transferred to a better and real 3 star hotel.
Beoordeeld 07 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RETO van Liechtenstein
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Great budget hotel, good location
Price, nice location, great breakfast
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rick van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
very nice hotel
staff, wifi, 24 hour food
this is very nice and clean hotel, staff is helpful, i cant give any complaints about this place
Beoordeeld 06 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sanggyu van Zuid-Korea
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 10 nachten in augustus 2015
Location, kidness, service all bad
Valleyfront Hotel
It is not hotel, love hotel.. Comapred with anotehr 3 stars hotel, service and staff were so poor.. Staff didn't even say good morning or simple greeting. Whenever i ask something like room service, all i could listen from them is No. Even I couldn't borrow a single of pen And they always asked me how many hours i stayed (because it's the hotel for short time) until i left there, i had to answer them
Beoordeeld 25 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

GEL van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
HOTEL UNDERRATED
the price
The room was not good, toilet was small, no toiletries
Beoordeeld 19 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: