2015
Zeer goed 7,9
op basis van 3289 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3289 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

janelle van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Stay in Waterfront
Hotel rooms are big; staff are accommodating and the location is centrally located.
i would definitely stay here again
Beoordeeld 03 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

thomas van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
A great new find
Staff attitude, facilities and location
I cannot remember the last time I stayed in a hotel that I could not fault, My compliments to the staff and to whoever trained them. I look forward to my next stay.
Beoordeeld 02 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fides van Zweden
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
great hotel
near airport, convenient, big
very good
Beoordeeld 02 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Molly van Nieuw-Zeeland
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Good airport hotel
Close to airport, effective staff, good room
A great airport hotel that prepared my body for the upcoming flights. 3 min walk takes me to the airport. The room is clean and quiet too. Spacious bathroom.
Beoordeeld 01 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

matthew van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
great for a stop-over
food, location and cost were great.
Good place to stay if you need to be near the airport!
Beoordeeld 28 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

matthew van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Great Stay
The food--especially the cake is amazing, room is nice, and location to the airport is superb!
My stay here was great. I had a day and then a 6:00 am flight--the hotel is perfect for this! Great food (some of the best cake I have had overseas), nice staff (24 hour shuttle to airport), clean room (though the showerhead leaked slightly. I booked through agoda.com, which offered a big discount and that factors into the value question--the standard rate is over $100 US before tax, which is fair, but when you get it for $80 with taxes.. The Casino was not that impressive; it was small, but had slot machines and there were not many people there. The pool was so-so, though the billiards table next to the pool was nice.
Beoordeeld 27 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in februari 2015
an old hotel
near the airport, spacious rooms
the breakfast buffet, the food choices aren't varied, it took a long time for the waiters to remove the used plates from the table
Beoordeeld 25 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leonardo van Filipijnen
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Very convenient, cozy and nice.
Location, rates and accessibility
Relaxing.
Beoordeeld 25 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JUN van China
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Good location for flights transfer guests
Good location; Free airport transfer; casin
Beoordeeld 24 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angelica van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in februari 2015
best front desk staff
service service service
except for the security in the parking which caused an hour delay due to their inability to coordinate within themselves. everything else is good leaving guest satisfied
Beoordeeld 24 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: