2015
Zeer goed 7,9
op basis van 3283 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3283 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Sattam van Saoedi-Arabië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Nice
Location Comfortable Luxury
Good
Beoordeeld 22 juli 2014

Martin van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Comfortable convenient
Airport proximity food casino
Comfortable convenient adequate for one night stay
Beoordeeld 22 juli 2014

ka van Hong Kong
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
just opposit to the airport!
Free transfer service! Staffs are nice! Rooms is comfort n clean
Beoordeeld 21 juli 2014

Mark van Australië
(Echt)paren
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Close to Airport
Close to airport and clean and tidy rooms
Beoordeeld 21 juli 2014

Mark van Australië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Good Rooms and close to airport
Close to airport, clean rooms and comfy beds
Have stay here many times and will stay again, friendly staff and clean rooms. Food is okay as well
Beoordeeld 21 juli 2014

LIBETH van Filipijnen
(Echt)paren
Executive Suite
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Waterfront is like our home.
clean and soft bed sheets, efficient staffs, very near the airport
Waterfront Mactan Hotel is like our home. Me and my husband visit our business in Cebu regularly. And it becomes automatic for both of us to choose Waterfront. The location of the hotel to the airport, which is just a walking distance, makes it very convenient for us. Due to the frequency of our stay in the hotel, the staffs are treating us like part of the Waterfront family and vice versa.
Beoordeeld 16 juli 2014

jeffrey van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2013
i like Cebu, everyone looks happy and friendly
friendly, clean, and safe
Great place to stay in Cebu
Beoordeeld 15 juli 2014

eun van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2014
family trip
location, casino, room
easy to go when we arrived at midnight
Beoordeeld 13 juli 2014

Marie van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2014
poor
Easy access to airport
Found the refrigeratute with mold. The bathroom smells bad. The carpet looks very old. And bed is not soft to sleep.
Beoordeeld 11 juli 2014

John van Australië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Close to international aiport.
Good food, clean rooms and friendly staff.
Our three day stay, to do some shopping and to catch a connecting flight was enjoyable, large pool, good gym and no serious issues. Perhaps a little pricey and you must book through Agoda, even for an extension of stay, as booking at the hotel is more expensive, even for a return visit or to extend your current visit.
Beoordeeld 11 juli 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: