2015
Zeer goed 7,9
op basis van 3282 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3283 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Alain van België
(Echt)paar
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in december 2012
degelijke service
overzijde van vliegveld, je kan er tevoet naar toe
Bij elk bezoek aan Cebu is het bijna een gewoonte geworden om in dit hotel op adem te komen na een toch wel lange vliegreis. Zoals altijd verloopt alles zoals gepland. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zijn sterren waart.
Beoordeeld 09 januari 2013

Petrus van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.
Beoordeeld 06 september 2012

Frans van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.
Beoordeeld 14 maart 2012

Alain van België
(Echt)paar
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in september 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).
Beoordeeld 06 oktober 2011

HENDRIKUS van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal
Beoordeeld 21 juli 2010

reinardus van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2009
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.
Beoordeeld 08 januari 2010

Richmond van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Hotel lobby has certain smell
Hotel rooms lacks some stuff.. sofa chair does not have a foam, or either the foam is being repaired or misplace.. they should have just remove the chair..
Beoordeeld 24 september 2016

Sungsik van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in juni 2016
airport casino hotel
just front of mactan airport, when you arrive late at airport, good to stay one day and enjoy casino
Beoordeeld 19 september 2016

joseph van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in september 2016
nice hotel. good breakfast buffet. gaurds are friendlier than the staff
DO NOT leave a towel on the bathroom floor. They charge you for doing that. Only p23 but that's just stupid. With "rules" like that I wont be staying here again
Beoordeeld 19 september 2016

Vivian van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Amazing Stay
Waterfront Mactan is truly fantastic! Location is very near at the airport. Its right across of the departure area. Staff are so friendly and helpful. The receptionist upgraded our room to executive suite when we have just booked the Superior room. Room is super clean and fabulous! We totally enjoyed our stay 😸 Will definitely go back and recommend this hotel to my friends👍
Beoordeeld 17 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: